• City Stories

    Tο βραβείο Χορν στο Γιάννη Νιάρρο – Θρίαμβος για το Γιάννη Οικονομίδη

    • NewsRoom


    Γράφει η Στέλλα Χαράμη.

    Η παράσταση του Γιάννη Οικονομίδη «Στέλλα κοιμήσου» προικίζει την πινακοθήκη των διακρίσεων της και με το βραβείο Χορν εκπροσωπούμενη από το Γιάννη Νιάρρο. 

    Άκρως “οικογενειακή” αποδείχθηκε η φετινή απονομή των “δίδυμων” βραβείων Χορν και Μερκούρη. Ο Γιάννης Νιάρρος, γιος της οικογένειας Γερακάρη στο «Στέλλα κοιμήσου» του Γιάννη Οικονομίδη απέσπασε το φετινό βραβείο Χορν· μόλις μια μέρα μετά την διάκριση της Ιωάννας Κολιοπούλου για την ερμηνεία στο ρόλο της θεατρικής αδελφής του.

    Κι επειδή ο Γιάννης Οικονομίδης τρέφει… γερά παιδιά – κι ας είναι και παιδιά ενός διαβόητου μαφιόζου – ήταν αναμενόμενο ο Γιάννης Νιάρρος να τον ευχαριστήσει με θέρμη για την καθοδήγηση καθώς και την υπόλοιπη «οικογένεια Γερακάρη» όπως ανέβηκε στη Νέα Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου.

    Υποψήφιος για το βραβείο Χορν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ο 26χρονος ηθοποιός ευχαρίστησε και την πραγματική του οικογένεια, τους φίλους και το κορίτσι του (σ.σ., την ηθοποιό Χαρά Μάτα Γιαννάτου«χωρίς το οποίο θαήμουν στο ψυχιατρείο», όπως είπε χαρακτηριστικά, καθώς και τρεις ανθρώπους που γνώρισε μέσα στο θέατρο «και με τη στάση τους τόσο στη ζωή όσο και στην τέχνη με έκαναν καλύτερο ηθοποιό και καλύτερο άνθρωπο: Την Αγγελική Γκιργκινούδη, τον Ακύλλα Καραζήση και το Θέμη Πάνου».

    Διαβάστε τη συνέχεια στο www.monopoli.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Στην Ιωάννα Κολλιοπούλου η καρφίτσα της Μελίνας Μερκούρη

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 6+1 προβολές ταινιών με ελεύθερη είσοδο για αυτή τη βδομάδα

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: «Η Μόδα Αλλιώς» στο πλαίσιο της μηνιαίας σειράς εκδηλώσεων «Διάλογοι» του ΚΠΙΣΝ



    ΣΧΟΛΙΑ