• Business

    Νέο «χτύπημα» από την Green Cola: Ενισχύει την γκάμα με νέα αναψυκτικά


    Σε μια ακόμη δυναμική κίνηση προχώρησε η Green Cola. Η εταιρεία, η οποία ηγείται στον χώρο της Cola με στέβια αποφάσισε να μεγαλώσει την γκάμα της σειράς Green, εμπλουτίζοντάς την με αναψυκτικά με γεύση Πορτοκαλάδα, Λεμονάδα και Βυσσινάδα.

    Τα νέα αναψυκτικά, τα οποία παρουσιάστηκαν στο περίπτερο που διατηρεί η εταιρεία στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών, Horeca είναι με γλυκαντικά από το φυτό στέβια, διαθέτει φυσικές αρωματικές ύλες και έχει ελάχιστες θερμίδες, αφού απουσιάζει η ζάχαρη.

    Όπως λέει στο mononews.gr o Εμπορικός Διευθυντής της Green Cola, Γιώργος Βενιέρης» η νέα σειρά έρχεται να αναδείξει τα φυσικά συστατικά και τις αναμνήσεις των γνήσιων παραδοσιακών γεύσεων με τη συμβολή της καινοτομίας και των σύγχρονων τάσεων» και τονίζει πως «απευθύνεται σε όλους όσους θέλουν να απολαμβάνουν γεύσεις φρούτων απαλλαγμένες από επιβαρυντικούς για την υγεία παράγοντες όπως η ζάχαρη και τα τεχνητώς επεξεργασμένα συστατικά».

    Ο κ. Βενιέρης λέει ακόμη ότι στο πλαίσιο η νέα συσκευασία κέρδισε τους καταναλωτές, αφήνοντας μόνο θετικά συναισθήματα στους ερωτώμενους.

    Με βάση τον σχεδιασμό, τα νέα προϊόντα αναμένεται να έχουν τοποθετηθεί στο σύνολο των σούπερ μάρκετ της χώρας μέχρι το Πάσχα ενώ στόχος είναι να πιάσουν διψήφιο μερίδιο μέσα στην επόμενη διετία.

    Η νέα σειρά Green διατίθεται σε πλαστικές συσκευασίες του 1,5lt (Πορτοκαλάδα, Λεμονάδα και Βυσσινάδα), του 1lt (Πορτοκαλάδα και Λεμονάδα) των 330ml (Πορτοκαλάδα, Λεμονάδα και Βυσσινάδα) αλλά και σε κουτάκι των 330ml (Πορτοκαλάδα, Πορτοκαλάδα χωρίς ανθρακικό, Λεμονάδα και Βυσσινάδα).

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Μαρία Αγγελικούση: Η κόρη του Γιάννη Αγγελικούση αποκαλύπτει τα σχέδιά της

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Προς νέο «deal» η Green Cola: Συζητά συνεργασία με εμφιαλωτή στην Κ. Ελλάδα

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ραγδαίες εξελίξεις στη ΒΙΚΗ: Αναζητά σωτηρία στο άρθρο 106 του πτωχευτικού



    ΣΧΟΛΙΑ