• Business

    Dolce Attica Riviera: Υψηλή κίνηση το τριήμερο του Αγ. Πνεύματος – Ανεβάζει στροφές ενόψει high season


    Ανεβάζει ρυθμούς το ξενοδοχείο Dolce Attica Riviera στην Βραυρώνα Αττικής. Σχεδόν μήνες μετά την πλήρη ανακαίνιση και επαναλειτουργία του, η ξενοδοχειακή μονάδα υπό την διεύθυνση της Zeus International κινείται ήδη σε υψηλές πληρότητες που ξεπερνούν το 70%, παρότι η σεζόν δεν έχει φθάσει ακόμη στην κορύφωσή της. Ιδιαίτερα αυξημένη είναι η κίνηση και το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, με αρκετούς Έλληνες να επιλέγουν τις εγκαταστάσεις του για να αξιοποιήσουν τις υπηρεσίες που προσφέρει.

    Η Zeus International του Χάρη Σιγανού σκοπεύει να αλλάξει σταδιακά τον τρόπο προσέγγισης των πελατών και να μεταβεί το ξενοδοχείο από το μοντέλο του «all inclusive» που χρησιμοποιούσε ο προηγούμενος ιδιοκτήτης στην παροχή πιο εξατομικευμένων υπηρεσιών, μιας και η κύρια εστίαση είναι ο συνεδριακός τουρισμός. Στόχος είναι να λειτουργεί δώδεκα μήνες το χρόνο.

    Η διοίκηση της Zeus θεωρεί ότι το Dolce Attica Riviera, πρώην Mare Nostrum Hotel Club Thalasso, έχει όλες τις προϋποθέσεις να διαγράψει μια πολύ θετική πορεία και να προσελκύσει πελάτες όλο τον χρόνο. Και αυτό γιατί πέρα από τις αναβαθμισμένες υπηρεσίες και τους μοντέρνους χώρους (η πρώτη φάση της ανακαίνισης κόστισε 5 εκατ. ευρώ), βρίσκεται πολύ κοντά στο Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών (μόλις 10 λεπτά) και στα μεγάλα συνεδριακά κέντρα της Ανατολικής Αττικής ενώ δεν απέχει πολύ από το κέντρο της Αθήνας (32 χιλιόμετρα). Στα δυνατά του σημεία είναι οι καθαρές θάλασσες και η εγγύτητά στον αρχαιολογικό χώρο του ναού της Αρτέμιδος (μόλις 2 χιλ.).

    Το Dolce Attica Riviera είναι το 1ο franchise με το brand Dolce παγκοσμίως και μπορεί να φιλοξενήσει 900-1.000 άτομα. Έχει 217 δωμάτια, 6 σουίτες (3 junior suites & 3 executive suites), 123 bungalows και απασχολεί 200 άτομα προσωπικό. Διαθέτει 7 αίθουσες συνεδρίων/εκδηλώσεων, συνολικής χωρητικότητας 1.700 ατόμων. Τα ξενοδοχεία Dolce αποτελούν μέλος της Wyndham Hotel Group, και αριθμούν 20 σημεία σε Αμερική και Ευρώπη.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Μύκονος: Αριθμός ρεκόρ – Από 100% εως 300% αυξημένα έσοδα

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ελ. Βενιζέλος: Αναπροσαρμογή τιμήματος ζητούν οι Βρυξέλλες

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Άρθρο παρέμβαση: Είναι το Υπερταμείο Αποκρατικοποιήσεων το 2ο σάπιο μήλο της Ελλάδας;



    ΣΧΟΛΙΑ