• Πολιτική

    Μητσοτάκης από Δροσιά: Να στήσουμε ανάχωμα απέναντι σε αυτούς που καπηλεύονται τη χριστιανοσύνη

    • NewsRoom

    Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε συγκέντρωση με πολίτες στη Δροσιά


    Το διακύβευμα των εκλογών της 9ης Ιουνίου τόσο σε ευρωπαϊκό όσο και σε εθνικό επίπεδο προεταξε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας σε συγκέντρωση πολιτών στην Δροσιά.

    Ταυτόχρονα, έστειλε μήνυμα και για τα κόμματα στα δεξιά της Νέας Δημοκρατίας. «Να στήσουμε ένα ανάχωμα απέναντι σε αυτούς που με τον πιο πρόστυχο τρόπο καπηλεύονται τη χριστιανική πίστη, λες και κάποιοι είναι περισσότερο χριστιανοί από κάποιους άλλους. Αυτά είναι ανεπίτρεπτα πράγματα, τα οποία διχάζουν τους Έλληνες, ειδικά σε μία συγκυρία που πρέπει, παρά τις διαφορές μας, να είμαστε όλοι ενωμένοι», τόνισε χαρακτηριστικά.

    Αναφερόμενος στο διακύβευμα των ευρωεκλογών είπε:

    «Το τι συμβαίνει στην Ευρώπη έχει σημασία του τι συμβαίνει στη χώρα μας. Η χώρα έχει βγει πολύ ωφελημένη. Ειδικά τα πέντε αυτά χρόνια διεκδικήσαμε πολιτικές για όλους Έλληνες. ΕΣΠΑ, Ταμείο Ανάκαμψης. Η κυβέρνηση έχει αποτύπωμα στο προσφυγικό, είμαστε η μόνη χώρα στην ΕΕ που το διαχειριστήκαμε με αποτελεσματικότητα, διότι φυλάξαμε τα σύνορά μας.

    Καταφέραμε όποτε χρειάζεται να συνεργαζόμαστε με την Τουρκία για μείωση ροών» και συμπλήρωσε:

    «Δεν έγιναν τυχαία, επειδή η κυβέρνηση έχτισε την αξιοπιστία της χώρας στην Ευρώπη, δεν είμαστε πια μαύρο πρόβατο. Αν σκεφτείτε πόσο πολύπλοκο είναι το γεωπολιτικό περιβάλλον, όσο πιο ισχυρή ΝΔ στην Ευρώπη τόσο μεγαλύτερη δυνατότητα να διεκδικήσουμε περισσότερα για την πατρίδα μας».

    Ο κ. Μητσοτάκης που κάλεσε τους πολίτες να εγγραφούν στην πλατφόρμα για την επιστολική ψήφο, που κλείνει τη Μεγάλη Δευτέρα, όρισε ως κεντρικό στοίχημα τη συσπείρωση παλαιών και νέων στελεχών της κυβερνητικής παράταξης, τη συσπείρωση της εκλογικής βάσης της Νέας Δημοκρατίας και τα ανοίγματα σε νέες δεξαμενές ψηφοφόρων, με στόχο να αντινετωπιστει ο μεγάλος κίνδυνος, όπως ανέφερε, της χαλαρότητας και της αδιαφορίας.

    «Έχει μεγάλη σημασία το πολιτικό μήνυμα των ευρωεκλογών. Τα κόμματα της αντιπολίτευσης κοιτάζουν πως θα αδυνατίσει η Νέα Δημοκρατία και θέλουν να είναι λιγότερο ισχυρός ο Μητσοτάκης. Εμείς τους λέμε ότι στις εκλογές θα στείλουμε μήνυμα σταθερότητας, συνέχειας και συνέπειας», τόνισε ο πρωθυπουργός.

    Διαβάστε επίσης:

    Ρωμανός: Ο Τσίπρας είχε πει τα ίδια με τον ξάδερφο Κασσελάκη πριν από τις εθνικές εκλογές

    Παπαστεργίου: Δεν ψηφιοποιούμε απλά, αλλά καταργούμε τη γραφειοκρατία

    Κοντογεώργης: Η Εκκλησία μας δεν έχει ανάγκη από πολιτικούς πορτιέρηδες



    ΣΧΟΛΙΑ