Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Gossip

Σοκ για πασίγνωστο τραγουδιστή: Πνίγηκε στην πισίνα ο 3χρονος γιος του

Τραγικές ώρες περνά ο γνωστός τραγουδιστής της country μουσικής, Granger Smith, τoυ οποίου ο 3χρονος γιος, River, πέθανε «μετά από ένα τραγικό ατύχημα».

Όπως ανακοίνωσε ο τραγουδιστής μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram ο 3χρονος γιος τους River Kelly πνίγηκε στην πισίνα του σπιτιού τους. Ο μικρός άφησε την τελευταία του πνοή και παρά τις προσπάθειες των γονιών του και του γιατρού δεν κατάφεραν να τον συνεφέρουν μετά το γεγονός. Με την ανάρτηση του ο τραγουδιστής ανακοίνωσε πως τα όργανα του παιδιού τους θα δοθούν έτσι ώστε να σωθούν άλλα παιδάκια που τα έχουν ανάγκη.

«Έχω να ανακοινώσω κάποια τραγικά νέα. Χάσαμε τον μικρό μας γιο, River Kelly Smith, μετά από ένα τραγικό ατύχημα και παρά τις προσπάθειες των γιατρών. Η σύζυγός μου, Amber, και εγώ πήραμε την απόφαση να αποχαιρετήσουμε τον γιο μας, δωρίζοντας τα όργανά του, ώστε άλλα παιδιά να έχουν μια δεύτερη ευκαιρία. Η οικογένειά μας είναι συντετριμμένη» έγραψε, χαρακτηριστικά, o Granger Smith.