• What's happening

    Ποια είναι η καλύτερη ηλικία για τη σεξουαλική ζωή των γυναικών

    σεξ


    Ο μύθος που θέλει τις νεότερες γυναίκες να έχουν καλύτερη σεξουαλική ζωή καταρρίπτεται! Νέα μελέτη αναφέρει ότι μία γυναίκα σε ηλικία 36 ετών απολαμβάνει πολύ περισσότερο το σεξ σε σχέση με μία 25αρα.

    Σύμφωνα με την έρευνα, που πραγματοποιήθηκε από την εφαρμογή αντισύλληψης Natural Cycle, 2.600 γυναίκες ρωτήθηκαν σχετικά με τους οργασμούς που βιώνουν, το πόσο σέξι αισθάνονται και το πόσο πολύ απολαμβάνουν το σεξ.

    Οι απαντήσεις χωρίστηκαν σε τρία ηλικιακά γκρουπ: η μία έως 23 ετών, η δεύτερη μεταξύ 23 και 35 και η τρίτη άνω των 36 ετών.

    Από την έρευνα προκύπτει ότι 8 στις 10 γυναίκες νιώθουν πολύ πιο σέξι σε μεγαλύτερη ηλικία, ενώ 6 στις 10 βιώνουν πιο συχνούς και δυνατούς οργασμούς.

    Αντίθετα, μόνο 4 στις 10 γυναίκες ηλικίας 23 έως 35 ετών δηλώνουν χαρούμενες με την εμφάνισή τους, ενώ στις νεότερες γυναίκες, ηλικίας έως 23 ετών, το ποσοστό αυτό ανεβαίνει στο 7 στις 10. Μάλιστα, στην ίδια κατηγορία μόνο 5 στις 10 δηλώνουν ότι έχουν καλούς οργασμούς.

    Το συμπέρασμα είναι ότι οι μεγαλύτερες γυναίκες έχουν καλύτερες επιδόσεις και στη συχνότητα του σεξ, με το 86% του τρίτου γκρουπ να αναφέρει ότι είχε τέλειο σεξ τις τελευταίες τέσσερις εβδομάδες (κατά τον χρόνο της έρευνας), συγκριτικά με το 76% της μεσαίας ομάδας και το 56% της νεαρότερης.

    Η εκπρόσωπος της Natural Cycles, Amanda Bonnie, δηλώνει ότι, «Τα αποτελέσματα της έρευνας στέλνουν ένα πραγματικά θετικό μήνυμα για εμάς… Καθώς μεγαλώνετε και γνωρίζετε καλύτερα το σώμα σας, μπορείτε να απολαύσετε μια πιο ευχάριστη σεξουαλική ζωή και να αισθάνεστε πιο σίγουρες για τον εαυτό σας».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ξεσπάθωσε η Μενεγάκη: «Δεν θα αγόραζα ποτέ τη βίλα του Κωστόπουλου – Ντροπή σας» (βίντεο)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Από Δευτέρα ξεκινάει η απόλυτη μάχη – Οριστικά τέλος οι ομάδες

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Εύκολες συνταγές για DIY καλοκαιρινά κοκτέιλς (video)



    ΣΧΟΛΙΑ