• What's happening

    Σοκ στην Ινδονησία: Νεκρός βρέθηκε ολόκληρος άντρας μέσα σε πύθωνα (video)

    πύθωνας


    Χωρικοί στην Ινδονησία ανοίγουν έναν τεράστιο πύθωνα, μήκους 7 μέτρων, διαπιστώνοντας ότι μέσα του υπάρχει ένας νεκρός άντρας, κατέγραψαν ερασιτέχνες.

    Δείτε το βίντεο:

    https://youtu.be/-5i6bFCGlRw

    Πιο συγκεκριμένα, οι χωρικοί βρήκαν έναν τεράστιο πύθωνα στο πίσω μέρος της αυλής του και κατάλαβαν αμέσως ότι το ζώο είχε καταπιεί τον άτυχο άνδρα, καθώς οι μπότες του διαγράφονταν καθαρά μέσα στο σώμα του ερπετού. Ο 25χρονος Ακμπάρ Σαλουμπίρο είχε εξαφανιστεί το βράδυ της Κυριακής, με αποτέλεσμα φίλοι και συγγενείς να τον αναζητούν παντού την επόμενη μέρα.

    πύθωνας

    πύθωνας

    πύθωνας

    πύθωνας

    Σύμφωνα με μαρτυρίες των κατοίκων, οι ίδιοι άκουσαν φωνές το προηγούμενο βράδυ που έμοιαζαν με ανθρώπινο κλάμα, αλλά δεν έδωσαν σημασία.

    Εν τέλει, όταν οι άνδρες άνοιξαν τον πύθωνα στα δύο με ένα μαχαίρι, είδαν έντρομοι τον 25χρονο άντρα, τον οποίο το ερπετό πρώτα τον είχε πνίξει και μετά τον είχε καταπιεί.

    Μάλιστα, η γυναίκα του Ακμπάρ δεν είχε ιδέα τι είχε συμβεί, μέχρι που είδε τις φωτογραφίες του άντρα της στα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

    Κείμενο: Λυδία Μώρου

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Μεγάλη επιτυχία της αστυνομίας κατά του παράνομου τζόγου: Εξάρθρωσε μίνι καζίνο με 45 παράνομα «φρουτάκια» στην Κατερίνη

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ανησυχητικά στοιχεία: Τέταρτη στην Ευρώπη σε θανάτους από τροχαία η Ελλάδα το 2016

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Περού: Έπιασε φωτιά σε αεροπλάνο στην προσγείωση-Από θαύμα σώθηκαν οι επιβαίνοντες (video)



    ΣΧΟΛΙΑ