• City Stories

    Τρεις δωρεάν δραστηριότητες που θα σας αναζωογονήσουν για το Σάββατο 23/9

    Γιόγκα στο Ζάππειο


    Η Αθήνα ενδείκνυται, αυτή την περίοδο, για διάφορες εκδηλώσεις πολλών ειδών. Αρκετές από αυτές είναι με ελεύθερη είσοδο ή με ελεύθερη συνεισφορά κι αυτό είναι κάτι που ωθεί πολλούς ανθρώπους στο να βγουν από το σπίτι και να δοκιμάσουν κάτι καινούργιο. Εκτός από τις εκδηλώσεις πολιτιστικού και καλλιτεχνικού περιεχομένου που ανθίζουν αυτή την περίοδο, πραγματοποιούνται και αρκετές που είναι σχετικές με το σώμα μας, την ευεξία, τη γυμναστική και την γενικότερη άσκηση.

    Παρακάτω σας παραθέτουμε τρεις από αυτές για το ερχόμενο Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου που αφορούν τη γιόγκα, τον χορό και μια ενδιαφέρουσα σωματική δραστηριότητα, το Tai Chi. Επιλέξτε αυτήν που ταιριάζει στην προσωπικότητα και το σώμα σας και αναζωογονήστε τον εαυτό σας!

    1. Hatha Flow Yoga στο Ζάππειο (Λεωφόρος Βασιλίσσης Όλγας, Αθήνα)
    15:15 – 16:45

    Ο Γιάννης Καρτίμπελης, Yoga και Pilates Instructor, θα πραγματοποιήσει μια υπαίθρια συνάντηση στον καταπράσινο κήπο του Ζαππείου, εστιασμένη στην ενέργεια, τη δύναμη και το σώμα μας. Η πρακτική είναι αρχαρίου/μεσαίου επιπέδου και ελεύθερης συνεισφοράς, ενώ θα χρειαστείτε άνετα ρούχα και στρωματάκι.

    Meeting point: Στις 15:15 στην πρώτη είσοδο Ζαππείου επί της Βασιλίσσης Αμαλίας, απέναντι από την εκκλησία του Αγίου Παύλου. Νamaste!

    Περισσότερες πληροφορίες εδώ

    2. Xορός στον Πολυχώρο Καβείρια (Αθηνάς 8, Μοναστηράκι)
    10:30 – 12:00, 14:00 – 16:00, 17:00 – 18:00

    O φιλόξενος χώρος της Καβείρια μας προσκαλεί να δοκιμάσουμε δωρεάν όποιο μάθημα χορού επιθυμούμε (ή και όλα), το ερχόμενο Σάββατο αλλά και ολόκληρη την βδομάδα από τις 23 έως τις 30 Σεπτεμβρίου. Μπορείτε να επιλέξετε από μια μεγάλη γκάμα ειδών, από break dance μέχρι αφρικανικούς χορούς.

    Περισσότερες πληροφορίες εδώκαβείρια

    3. Tai Chi στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού 364, Καλλιθέα)
    08:30 – 09:45

    Το Tai Chi είναι μια αρχαία κινέζικη πολεμική τέχνη εξελιγμένη σε μία ευχάριστη και χαμηλής έντασης μορφή άσκησης. Κινήσεις που εκτελούνται με αργό τρόπο, βοηθώντας στη μείωση του στρες και στην αύξηση της ευελιξίας και της ισορροπίας. Κατάλληλο για όλες τις ηλικίες και όλα τα επίπεδα φυσικής κατάστασης.

    Στον ΛΑΒΥΡΙΝΘΟ στο Πάρκο του ΚΠΙΣΝ

    Περισσότερες πληροφορίες εδώ

    tai chi @ ΚΠΙΣΝ

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Οι «Νύχτες Πρεμιέρας» επιστρέφουν στις 20 Σεπτεμβρίου με ένα ενδιαφέρον πρόγραμμα

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Tι να κάνετε τον Σεπτέμβριο: Σινεμά στο Πάρκο του ΚΠΙΣΝ

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Επτά κρυμμένα μπαρ στο κέντρο της Αθήνας – Σε στοές, ψαγμένα στενά, κρυφούς κήπους



    ΣΧΟΛΙΑ