ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Είναι πραγματικά άξιο απορίας πως ένα επτάχρονο αγοράκι καταφέρνει να λύσει τον κύβο του Ρούμπικ σε ελάχιστα δευτερόλεπτα και μάλιστα μόνο με το ένα χέρι.
Ο επτάχρονος λοιπόν, Τσαν Χονγκ Λικ καταφέρνει σε 27 δευτερόλεπτα να λύσει τον κύβο του Ρούμπικ χρησιμοποιώντας μόνο το ένα χέρι του.
Το πρόσωπό του είναι ανέκφραστο και δεν δείχνει τον ενθουσιασμό του παρά μόνο όταν τα καταφέρνει.
Ο μικρός συμμετέχει σε διαγωνισμούς ταχύτητας από τα 4 μόλις χρόνια και τον περασμένο Νοέμβρη κατάφερε να λύσει ένα κύβο σε 8,72 δευτερόλεπτα χρησιμοποιώντας αυτή τη φορά και τα δυο του χέρια.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Φαίη Σκορδά: Πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση μετά τον χωρισμό της – Δείτε το βίντεο
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο ξυλοδαρμός της μητέρας του Αγγλούπα και οι αποδράσεις αλά Χόλιγουντ με τη θαλαμηγό του κοσμηματοπώλη από το Κολωνάκι
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τι κάνουν οι κληρονόμοι των Φιλίππου (ΦΑΓΕ): Οι business, οι ζημιές και οι δύο ταχύτητες σε Ελλάδα και εξωτερικό
- Ακύρωση-σοκ για το μοναδικό πρόστιμο στην τεχνητή νοημοσύνη: Το νομικό κενό που επιτρέπει στην OpenAI να εκμεταλλεύεται χωρίς έλεγχο τα δεδομένα μας
- Πλειστηριασμοί: Το «χρυσό φιλέτο» της Λ. Αθηνών, τα ξενοδοχεία και το σφυρί του Ι. Μαρούλη στην Κεφαλονιά
- Ο «ασυμβίβαστος» Γιώργος Σαλονίκης, η φιλία με τον Κόκκαλη, ο Ολυμπιακός και η ΕΥΔΑΠ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.