• Portraits.gr

    H Swatch παρουσιάζει το παιχνιδιάρικο Pigcasso Limited Edition


    Ας ξεφύγουμε λίγο από τη συνήθη σοβαρότητα του κόσμου των ρολογιών για να δούμε ένα ρολόι της Swatch που προκαλεί χαμόγελα σε όποιον το βλέπει!

    Πρόκειται για μία ειδική έκδοση προς τιμήν του κινεζικού έτους του χοίρου, σύμφωνα με το κινεζικό ωροσκόπιο, και ποιος θα μπορούσε να είναι καλύτερος τρόπος να το κάνει αυτό η Swatch από το να λανσάρει ένα ρολόι σχεδιασμένο από ένα… γουρούνι! Ναι, σωστά διαβάσατε: το ρολόι αυτό είναι σχεδιασμένο από την Pigcasso, το μοναδικό γνωστό γουρούνι-ζωγράφο.

    Η Pigcasso έμαθε να ζωγραφίζει μέσω της μεθόδου της επιβράβευσης, και εν προκειμένω δημιούργησε το έργο της σε καμβά, προτού αυτό «μεταφραστεί» στο Pigcasso Limited Edition.

    Αναμφίβολα πρόκειται για ένα διασκεδαστικό ρολόι, λευκό με πλαστικό λουρί και καντράν ντυμένα με τη δημιουργία της Pigcasso: το καντράν σε αποχρώσεις του ροζ και του μοβ, ενώ το λουρί σε αποχρώσεις του μπλε και του πράσινου. Ενδεχομένως οι πινελιές στο καντράν να δυσκολεύουν λίγο τη διακριτότητα της ώρας, αν και με ένα τέτοιο ρολόι αυτό είναι μάλλον δευτερεύον ζήτημα.

    Σημειωτέον ότι όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις του ρολογιού θα δοθούν στην οργάνωση Farm Sanctuary, με αποστολή να εμπνεύσει την αγάπη για τα οικόσιτα ζώα.

    Τα βασικά

    Μάρκα: Swatch
    Μοντέλο: Ms. Pigcasso Limited Edition
    Διάμετρος: 41mm
    Υλικό κάσαςΔιαφανές πλαστικό
    Χρώμα καντράνΛευκό με πολύχρωμο σχέδιο της Pigcasso
    Λουρί/ΜπρασελέΠλαστικό λουρί με σχέδιο της Pigcasso

    Ο μηχανισμός

    Καλίμπρα: Quartz
    ΛειτουργίεςΏρες και λεπτά

    Τιμή και διαθεσιμότητα

    Τιμή: 110 δολάρια
    ΔιαθεσιμότηταΆμεσα διαθέσιμο
    Limited Edition: Μόνο 2019 κομμάτια



    ΣΧΟΛΙΑ