ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΘΡΑΚΗΣ ανακοίνωσε σήμερα ότι η κατά 100% θυγατρική της Don & Low Ltd, με έδρα το Forfar της Σκωτίας, αποφάσισε την επένδυση ύψους 4,5 εκατ. λιρών η οποία αφορά την αγορά και εγκατάσταση μηχανολογικού εξοπλισμού για την παραγωγή μασκών.
Συγκεκριμένα:
Η διοίκηση της ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΘΡΑΚΗΣ ανακοίνωσε σήμερα ότι η κατά 100% θυγατρική της Don & Low Ltd, με έδρα το Forfar της Σκωτίας αποφάσισε την επένδυση ύψους 4,5 εκατ. λιρών που αφορά στην αγορά και εγκατάσταση μηχανολογικού εξοπλισμού για την παραγωγή υλικού meltblown το οποίο θα χρησιμοποιείται για την παραγωγή όλων των τύπων μασκών, από χειρουργικές μάσκες μέχρι και μάσκες τύπου FFP2 και FFP3.
Η νέα γραμμή παραγωγής αναμένεται να είναι σε λειτουργία το Σεπτέμβριο.
Για την υλοποίηση της επένδυσης η εταιρεία Don & Low ήρθε σε συμφωνία με το Scottish Enterprise για τη χρηματοδότηση του 80% της επένδυσης. Η χρηματοδότηση θα επιστραφεί στο Scottish Enterprise εντός των επόμενων πέντε ετών σε αναλογία με το ύψος των πωλήσεων της εταιρείας σε αυτό το διάστημα, αναφέρει η εισηγμένη σε σχετική ανακοίνωση.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κομισιόν: Σχέδιο δράσης για τα λιπάσματα ετοιμάζει, ανησυχία λόγω της κλιμάκωσης στη Μέση Ανατολή
- Ισραήλ: Εγκρίθηκε νόμος για θανατική ποινή που αφορά «Παλαιστίνιους τρομοκράτες»
- ΗΠΑ: Η Ουάσινγκτον εξέφρασε «ανησυχία» για την απαγόρευση πρόσβασης στον Πανάγιο Τάφο από το Ισραήλ
- Goldman Sachs: «Καμπανάκι» για στασιμοπληθωρισμό – Ενεργειακό σοκ και Μέση Ανατολή πιέζουν αγορές, στροφή σε αμυντικές τοποθετήσεις
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.