• Uncategorized

    Stoiximan.gr Basket League: Έφτασε ο τελικός των τελικών!

    • NewsRoom


    Μετά από τέσσερις γεμάτες ένταση συναντήσεις, έφτασε η ώρα για την τελευταία πράξη της φετινής Stoiximan.gr Basket League, με το Game 5 των τελικών ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό (11/06-21:00).

    Κόκκινοι και Πράσινοι θα αναμετρηθούν στο ΣΕΦ, για 10η και τελευταία φορά μέσα στη σεζόν, με το παιχνίδι να κρίνει τον τίτλο του Πρωταθλητή Ελλάδος. Οι Ερυθρόλευκοι στοχεύουν στον τρίτο σερί τίτλο τους, για πρώτη φορά μετά την κυριαρχία τους τη δεκαετία του ‘90. Αντίθετα, οι Πράσινοι βρίσκονται για πρώτη φορά μετά το 1997 μακριά από τον τίτλο του πρωταθλητή για περισσότερα από 2 χρόνια και επιθυμούν διακαώς να επιστρέψουν στην κορυφή.

    Οι Ερυθρόλευκοι του Γιάννη Σφαιρόπουλου, έχουν αποδείξει στη διάρκεια της σεζόν ότι μπορούν να διαχειρίζονται την πίεση και πως άλλωστε να μη συμβαίνει αυτό, όταν έχουν στις τάξεις τους παίκτες με την προσωπικότητα των Σπανούλη και Πρίντεζη. Σε αυτούς, αλλά και στον χαρακτήρα ομάδας που έχουν επιδείξει στη διάρκεια της χρονιάς θα βασιστούν, ώστε να φτάσουν στο τρίτο σερί πρωτάθλημα. Παρά την ήττα στο ΟΑΚΑ, ο Ολυμπιακός προσφέρεται ως φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου στο Stoiximan.gr.

    Από την άλλη, η επιβλητική εμφάνιση και νίκη των Πρασίνων στο ΟΑΚΑ, έχει γεμίσει με αισιοδοξία την ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ, η οποία θέλει να φτάσει στο break-τίτλουπου άγγιξε στις δύο προηγούμενες επισκέψεις της στο Φάληρο. Η παρουσία του Καλάθη θα είναι καταλυτική και την Κυριακή, με το Stoiximan.gr να προσφέρει μεταξύ άλλων ειδικά στοιχήματα, για τους πόντους, τα ριμπάουντ αλλά και τα τρίποντα του Ελληνοαμερικανού γκαρντ του Παναθηναϊκού, μαζί με 300 ακόμη αγορές για την αναμέτρηση!

    Η ώρα της κρίσης έφτασε για τους δύο αιώνιους αντιπάλους! Περισσότερα το βράδυ στο ΣΕΦ…



    ΣΧΟΛΙΑ