• Uncategorized

    Η αποθέωση της Σαντορίνης από τη φωτογράφο γάμων: Εικόνες- ύμνος στον έρωτα

    Σαντορίνη


    Η Κασσάνδρα Λάδρου έχει κάνει το γύρω του κόσμου, έχει μπει στα σπίτια δεκάδων οικογενειών και έχει καταγράψει μία από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής τους.

    Από τη Νέα Ζηλανδία στο Βιετνάμ και από το Παρίσι στο Μεξικό και το Σίδνεϊ, η φωτογράφος γάμων καταγράφει τις στιγμές δύο ανθρώπων που αγαπιούνται, οικογενειών που ενώνονται και φίλων που γιορτάζουν με την καρδιά τους.

    Η ίδια κατοικεί στην Αυστραλία και έχει δουλέψει ως φωτογράφος στο κομμάτι της μόδας. Κάθε γάμο, τον βλέπει ως μια ευκαιρία για να αναδείξει την πρωταγωνίστρια της ημέρας που δεν είναι άλλη… από τη νύφη!

    Η καλλιτέχνης, μάλιστα, έχει ανεβάσει πάνω από χίλιες φωτογραφίες στο λογαριασμό της στο Instagram και έχει δημιουργήσει το δικό της ηλεκτρονικό πορτφόλιο (δες εδώ) για όσους θέλουν να δουν τη δουλειά της.

    Η ξεχωριστή δουλειά της, ωστόσο, οφείλεται στις φωτογραφίες που έχει τραβήξει από τους λαμπερούς γάμους στη Σαντορίνη.

    Ο τρόπος που συνδυάζει στις εικόνες της τη φυσική ομορφιά του νησιού, που εκπέμπει η Σαντορίνη, με τον έρωτα που φαίνεται από τις κινήσεις και τις ματιές του εκάστοτε ζευγαριού είναι μοναδικός.

    Η Κασσάνδρα έχει φωτογραφίσει πάνω από 5 γάμους στο ελληνικό νησί, το οποίο αποτελεί top προορισμός για όλους τους ερωτευμένους, ως γνωστόν.

    Μάλιστα, η κάθε της δουλειά είναι ουσιαστικά μία μικρή ιστορία αγάπης, η οποία ξεκινά από τις προετοιμασίες της νύφης μέχρι το μυστήριο και μετά, προσδίδοντας έτσι περισσότερη ζωντάνια και χρώμα μέσα από το παραστατικό τοπίο της Σαντορίνης.

    Αδιαμφισβήτητα, οι φωτογραφίες που ακολουθούν θα σας πείσουν να διαλέξετε και εσείς το ελληνικό νησί των ερωτευμένων για το γάμο σας! (και ας φαίνεται ως μια συνηθισμένη επιλογή).

    https://www.instagram.com/p/BSJ_JBBgRVk/?taken-by=cassandraladru

    Κείμενο: Λυδία Μώρου

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πού κοιμούνται οι πιλότοι στα αεροπλάνα; (pics)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Το Survivor έδωσε έμπνευση σε προπονητή ποδοσφαίρου (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ελένη Δάρρα: «Δεν απαγορεύονται οι σχέσεις στο Survivor» (video)



    ΣΧΟΛΙΑ