• Uncategorized

    Ζώδια: Ημερήσεις προβλέψεις (Τετάρτη 1 Μαρτίου)

    Zώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021

    Zώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021


    Καλωσορίζουμε τον πρώτο μήνα της Άνοιξης, τον Μάρτη με χαμόγελο και ελπίδα! Η επιρροή από την Ηλιακή Έκλειψη συνεχίζεται για τουλάχιστον ένα μήνα ακόμα, γι’ αυτό συνεχίζουμε να αποφεύγουμε εξιδανικεύσεις και ψευδαισθήσεις. Δείτε αναλυτικά τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

    Κριός
    Επικεντρώσου περισσότερο στα ζητήματα που προέχουν και σε προβληματίζουν περισσότερο και δώσε τις απαιτούμενες λύσεις για να χαλαρώσεις. Το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί από άποψη ενέργειας και αυτοπεποίθησης. Εκμεταλλεύσου το για να ξεπεράσεις κάθε εμπόδιο.

    Αισθηματικά
    Τα αισθηματικά σου σήμερα είναι πολύ καλά καθώς η έλλειψη επικοινωνίας που αντιμετώπιζες το τελευταίο διάστημα στη σχέση σου αποδυναμώνεται. Μην παίρνεις ρίσκα και μην προβαίνεις σε απερίσκεπτες ενέργειες που μπορεί βλάψουν το δεσμό σου. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, έχετε πολλές πιθανότητες να βρείτε επιτέλους τον έρωτά σας, λόγω της επιρροής της σημερινής θέσης της Σελήνης στο ζώδιό σας.

    Επαγγελματικά
    Στα επαγγελματικά σου φρόντισε να αποβάλλεις όλους τους δισταγμούς σου και το άγχος και θα νιώσεις έτοιμος να αντιμετωπίσεις οποιαδήποτε πρόκληση βρεθεί μπροστά σου. Όσον αφορά τα οικονομικά σου, η ημέρα φαίνεται να έχει θετική πορεία, οπότε δράσε κι εσύ ανάλογα.

    Ταύρος
    Πέρασες μια φάση εσωτερικής αναζήτησης και αυτογνωσίας, οπότε τώρα θα είσαι πιο κατασταλαγμένος και ώριμος. Έχεις αναλύσει διεξοδικά όλα τα δεδομένα σου και τώρα ήρθε η ώρα να προχωρήσεις στην πραγματοποίηση όσων σχεδιάζεις. Κάνε λοιπόν τις κινήσεις που έχεις στο μυαλό σου χωρίς να φοβάσαι, γιατί τα πράγματα είναι με το μέρος σου.

    Αισθηματικά
    Σήμερα θα σπάσει η ρουτίνα στα ερωτικά σου με αλλαγές στο σκηνικό που ήξερες μέχρι τώρα. Οι αλλαγές αυτές είναι φυσικά θετικές για εσένα και καλά θα κάνεις να μεταφέρεις όλο αυτό το καλό κλίμα στον σύντροφό σου για να περάσετε αξέχαστα. Αν είσαι ακόμη ελεύθερος, θα έχεις κι εσύ την ευκαιρία να διευρύνεις τις γνωριμίες σου, συναντώντας μέσα σε αυτούς αυτό που ψάχνεις.

    Επαγγελματικά
    Στον εργασιακό σου χώρο σήμερα ενδέχεται να υπάρξει κάποια σύγχυση, η οποία όμως δεν θα αφορά εσένα άμεσα, αλλά συνεργάτες σου. Για την επίλυση κάποιων προβλημάτων που θα παρουσιαστούν λόγω των αυξημένων υποχρεώσεων να γνωρίζεις ότι με οργάνωση μπορείς να τα καταφέρεις. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν καλύτερα.

    Δίδυμοι
    Σήμερα καλό θα ήταν να μην είσαι τόσο ισχυρογνώμων και αμετακίνητος. Μάθε να χειρίζεσαι πιο διπλωματικά και έξυπνα άτομα και καταστάσεις και δεν θα βγεις χαμένος. Επίσης, φρόντισε στις όποιες σχέσεις σου να είσαι ευθύς και ειλικρινής, για να ξέρουν και οι γύρω σου που βαδίζουν. Αυτό θα σε βοηθήσει ώστε να αποφύγεις μελλοντικές παρεξηγήσεις κι εντάσεις.

    Αισθηματικά
    Για τους δεσμευμένους του ζωδίου τα νέα δεν είναι και πολύ καλά, καθώς θα κυριαρχήσουν διαφωνίες και νεύρα. Εσύ με την στάση σου φρόντισε να μην επιτείνεις άλλο αυτήν την αρνητική ατμόσφαιρα και λύσε τα ζητήματα με ψυχραιμία. Όσοι αναζητάτε το άλλο σας μισό, τα πράγματα θα γίνουν όπως τα θέλετε με το άμεσα ενδιαφερόμενο άτομο.

    Επαγγελματικά
    Μάλλον απρόβλεπτο αναμένεται το κλίμα μέσα στην ημέρα για τα επαγγελματικά σου. Εκεί που όλα μοιάζουν να είναι σε σταθερή πορεία και έχεις επικεντρωθεί σε ένα συγκεκριμένο στόχο, ξαφνικά θα προκύψει κάτι άλλο θα πρέπει άμεσα να διεκπεραιώσεις. Μην αγχώνεσαικαι οργάνωσε σωστά το χρόνο σου για να τα καταφέρεις. Οικονομικά να περιμένεις τα έσοδα σου να σημειώσουν άνοδο, αλλά πρέπει να αποφύγεις τα αλόγιστα έξοδα.

    Καρκίνος
    Η σημερινή μέρα υπόσχεται ανεβασμένο ηθικό, λόγω της Σελήνης που βρίσκεται στον Κριό. Αλλαγές και δυνατότητες ξεκούρασης θα σου χαρίσουν έναν αέρα ζωντάνιας. Το πλανητικό σκηνικό υπόσχεται να δώσει νέα απρόσμενα δεδομένα στη ζωή σου που θα σου προφέρουν ηθική και συναισθηματική ικανοποίηση.

    Αισθηματικά
    Σήμερα θα βιώσεις όλη την ερωτική διάθεση που κρύβεις μέσα σου στο ζενίθ της. Μια βραδιά γεμάτη πάθος και τρυφερότητα θα σε φέρει πολύ κοντά με τον δεσμό σου, ενώ επιφυλάσσει και μια όμορφη έκπληξη. Οι ελεύθεροι Καρκίνοι, σύντομα θα διαπιστώσετε ότι τα πράγματα τείνουν να αλλάξουν με πολλά φλερτ να σας ενθουσιάσουν.

    Επαγγελματικά
    Ημέρα ιδιαίτερα δημιουργική και ευνοϊκή για τα επαγγελματικά σου θα είναι η σημερινή. Μπορείς τώρα να συνεργαστείς σε πολύ ευνοϊκό κλίμα με τους ανωτέρους σου για τις ιδέες που έχεις στο μυαλό σου, όσον αφορά το αντικείμενο σου και είναι βέβαιο ότι θα βρεις την ανταπόκριση που περιμένεις και τα σχέδιά σου θα στεφθούν από απόλυτη επιτυχία.

    Λέων
    Αναμένεται να γίνουν νέα ξεκινήματα στην αισθηματική σου ζωή και στον χώρο της δουλειάς σου. Μπαίνεις σε μια περίοδο όπου οφείλεις να είσαι πιο ενεργητικός και δημιουργικός. Φρόντισε να απαλλαγείς άμεσα από κάθε ζήτημα που βρίσκεται σε εκκρεμότητα και δε σε αφήνει να προχωρήσεις μπροστά.

    Αισθηματικά
    Φαίνεται πως η μέρα είναι ιδανική για μια ρομαντική βραδιά παρέα με τον αγαπημένο σας. Κοιτάξτε να χαλαρώσετε και να ξεφύγετε από την καθημερινότητα. Όσοι από εσάς βρίσκεστε στην αναζήτηση του συντρόφου σας, η σχέση σας με κάποιο άτομο από τον εργασιακό σου χώρο θα εξελιχθεί σε ερωτική.

    Επαγγελματικά
    Ακολούθησε σήμερα δοκιμασμένες μεθόδους για να έχεις το αποτέλεσμα που θέλεις στα επαγγελματικά σου. Μην αφήνεις τον ενθουσιασμό σου να σε παρασύρειμε νέες ιδέες όσο πολλά υποσχόμενες κι αν φαίνονται. Προσπάθησε να είσαι όσο πιο προσγειωμένος και συντηρητικός γίνεται. Η διευθέτηση κάποιων οφειλών θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση που βρίσκεσαι.

    Παρθένος
    Οι πλανήτες σήμερα στο σύνολό τους φέρνουν δυσμένεια και εμπόδια στην επίλυση των υποθέσεών σου. Μην πανικοβάλλεσαι. Άσε απλά τα πράγματα όπως είναι, και όταν φύγει αυτό το αρνητικό κλίμα τότε μόνο προχώρα στην λήψη σημαντικών για τη ζωή σου αποφάσεων. Τα άτομα που σε περιστοιχίζουν περιμένουν πολλά από εσένα, αλλά για το δικό σου καλό προσπάθησε να μην αναλώνεσαι στα δικά τους ζητήματα.

    Αισθηματικά
    Το διάστημα που μας πέρασε υπήρξες αρκετά απόμακρος από τον σύντροφό σου γιατί ήσουν κάπως μπερδεμένος. Αυτό έχει γίνει αντιληπτό από την πλευρά του, με αποτέλεσμα να οδηγηθείτε σε σύγκρουση. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, θα πρέπει να αναθεωρήσετε τις μεθόδους σας, να μαλακώσετε τη συμπεριφορά σας προς τους γύρω σας και να γίνεται πιο προσιτοί.

    Επαγγελματικά
    Πρέπει σήμερα να δείξεις συνέπειααπέναντι στις υποχρεώσεις που έχεις στην δουλειά σου και να μείνεις πιστός στα καθήκοντα σου. Δώσε προτεραιότητα στα δικά σου σχέδια, και μετά ασχολήσου με τους συναδέλφους που ενδεχομένως χρειάζονται τη βοήθειά σου.

    ζώδιαΖυγός
    Αν ψάχνεις την κατάλληλη στιγμή να φέρεις εις πέρας τα όνειρα και τα σχέδιά σου, αυτή η στιγμή ήρθε. Σήμερα θα είσαι σε θέση να εκπληρώσεις τις επιθυμίες σου, φροντίζοντας μόνο να αποφύγετε τις επιπολαιότητες. Οι προσπάθειες που έχεις κάνει επιτέλους ανταμείβονται και θα γευτείς τους καρπούς όσων πέτυχες. Αφιέρωσε χρόνο στην οικογένειά σου.

    Αισθηματικά
    Τα ερωτικά σου βελτιώνονται καθώς βρίσκεις την ευκαιρία να ξεπεράσεις όλα εκείνα τα εμπόδια που τόσο καιρό πήγαιναν πίσω τη σχέση σου. Αν είσαι μόνος, φρόντισε να έρθεις σε επαφή με φιλικά άτομα και να περάσεις όμορφα. Αν υπάρχει κάποιο άτομο που σε ενδιαφέρει, μην επιχειρήσεις να του εκφράσεις αυτά που νιώθεις γιατί ίσως δεν βρεις ανταπόκριση.

    Επαγγελματικά
    Κάπως αμφίρροπη αναμένεται η ημέρα στον επαγγελματικό σου χώρο και θα πρέπει να είσαι πολύ επιφυλακτικός. Μπορείς όμως να αποφύγεις τις συγκρούσεις και την ανάλογη πίεση με διπλωματικό τρόπο. Να θυμάσαι ότι χρειάζεται χρόνος και σκληρή προσπάθεια από τη δική σου την μεριά για να πετύχεις όσα έχεις στα σκαριά. Στον οικονομικό τομέα πρέπει να είσαι προσεκτικός.


    Σκορπιός

    Η ημέρα απαιτεί αισιοδοξία και πίστη στον εαυτό σου. Ό, τι αρνητικό κι αν παρουσιάζεται μην αφήσεις να σε πτοήσει και συνέχισε την πορεία που έχεις χαράξει. Ζητήματα που κωλυσιεργούν σύντομα θα μπουν σε μια τάξη και θα λυθούν. Δέξου την κατάσταση ως έχει, γιατί όσο και να προσπαθείς να φτιάξεις τα πράγματα δεν θα έχεις κανένα αποτέλεσμα.

    Αισθηματικά
    Βρες χρόνο για τον αγαπημένο σου και φρόντισε να δώσεις πράγματα στη σχέση σου, ώστε να την αναβαθμίσεις. Αυτό το διάστημα είσαι πολύ συναισθηματικός και τρυφερός, κάτι άκρως ευχάριστο για το ταίρι σου που έχει ανάγκη από τέτοιες εκδηλώσεις. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη τον έρωτά σου, σήμερα μια αναπάντεχη γνωριμία θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα.

    Επαγγελματικά
    Οι αναγκαίες πλέον οι ριζικές και άμεσες αλλαγές στον χώρο της εργασίας, ώστε να αναπτερωθεί το ηθικό σου και να φτάσεις στο επιθυμητό επίπεδο. Πάρε ρίσκα και θα βγεις κερδισμένος. Στα οικονομικά σου μην κάνεις πολλά ανοίγματα, γιατί αυτή την στιγμή ο προϋπολογισμός σου δεν στο επιτρέπει.

    Τοξότης
    Σήμερα θα καταφέρεις να πετύχεις όλα αυτά για τα οποία προσπαθείς καιρό. Το τοπίο είναι μπερδεμένο και σε ταλαιπωρεί, αφού αδυνατείς διαχειριστείς την κατάσταση και να φτιάξεις τα πράγματα. Ανοίξου σε οικεία πρόσωπα, για των οποίων τις προθέσεις να είσαι σίγουρος, και ζήτησε τη βοήθειά τους.

    Αισθηματικά
    Όσοι έχετε σύντροφο, όσα ζητήματα έχετε αφήσει στην άκρη σήμερα θα έρθουν ξανά στην επιφάνεια και θα χρειαστούν άμεσο ξεκαθάρισμα. Αυτό φυσικά δε σημαίνει ότι πρέπει να δράσετε παρορμητικά, γρήγορες λύσεις μεν, αλλά ορθές και προσεγμένες. Για όσους αναζητάτε σύντροφο, σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα για να προσεγγίσετε αυτόν που σας έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον.

    Επαγγελματικά
    Οι αποφάσεις και οι ενέργειες που θα κάνεις σήμερα στον επαγγελματικό σου τομέα θα πρέπει να είναι προσεγμένες και σίγουρες. Αλλιώς θα προκύψουν προβλήματα σχεδόν αξεπέραστα, τα οποία θα έχουν άμεση σχέση με τους συνεργάτες σου. Οικονομικά πρέπει να γνωρίζεις ότι δεν πρέπει να κάνεις ανοίγματα ή να παρασύρεσαι σε τυχερά παιχνίδια.

    Αιγόκερως
    Το πλανητικό σκηνικό σήμερα επιβάλλει ζυγισμένες κινήσεις και πολλή προσοχή. Προγραμματίσου και οργανώσου σωστά για να πετύχεις τους στόχους σου. Μη ξεχνάς να ελίσσεσαι έξυπνα και να κρατάς χαμηλούς τόνους. Μην είσαι υπερευαίσθητος και άσε τη λογική να σε οδηγεί.

    Αισθηματικά
    Στο ζενίθ σήμερα η σεξουαλικότητά σας! Ο ερωτισμός και το έντονο πάθος, δεν θα αφήσουν τίποτα και κανέναν να χαλάσει τη βραδιά σας. Οι μοναχικοί Αιγόκεροι, αν αποφασίστε να βγείτε από το καβούκι σας και συναναστραφείτε με νέα άτομα, να είστε βέβαιοι ότι ο έρωτας θα σας χτυπήσει την πόρτα.

    Επαγγελματικά
    Σήμερα θα παρουσιαστούν κάποια προβλήματα στο χώρο της δουλειάς σου τα οποία θα αφορούν τις σχέσεις με άτομα του εργασιακού σου χώρου. Δεν πρέπει να παρασυρθείς σε υπερβολές και να πεις πράγματα που αργότερα μετανιώσεις. Οι εκκρεμότητες θα είναι πάρα πολλές και εσύ θα νιώθεις πάρα πολύ μεγάλη πίεση προκειμένου να τις διευθετήσεις. Στα οικονομικά, φρόντισε να μην ξοδεύεις αλόγιστα και να μάθεις να οργανώνεσαι πιο σωστά.

    Υδροχόος
    Η ψυχολογία σου είναι στα κάτω της λόγω του σημερινού δύσκολου κλίματος. Η κατάσταση θα είναι άστατη με ακρότητες και νιώθεις πολύ μπερδεμένος. Μείνε ήρεμος και θα δεις ότι όλα θα μπουν σε μια σειρά και η κατάσταση θα ισορροπήσει.

    Αισθηματικά
    Η σχέση σου δεν βρίσκεται σε ιδιαίτερα καλή περίοδο. Μιλήστε ανοιχτά και ειλικρινά με τον σύντροφό σας για να είναι πιο ξεκάθαρα τα πράγματα. Περιόρισε δισταγμούς και ανασφάλειες και αφέσου σε αυτό που ζεις. Οι ελεύθεροι, μην είστε τόσο απόμακροι και θα δείτε ότι αμέσως θα σας προσεγγίσουν άτομα.

    Επαγγελματικά
    Μείνε προσηλωμένος στη δουλειά σου και στις πολλές υποθέσεις που εκκρεμούν. Μην μπερδεύεσαι σε θέματα συναδέλφων σου που δεν σε αφορούν άμεσα και μείνε ουδέτερος. Πολλά ζητήματα είναι σε αναμονή, αλλά δυστυχώς δεν μπορείς να τα λύσεις όλα παράλληλα. Βάλε μια τάξη και σιγά σιγά δώσε τις απαιτούμενες λύσεις. Σήμερα θα μπορείς να τακτοποίησεις κάποια χρέη του παρελθόντος.

    Ιχθείς
    Σήμερα θα δυσκολευτείτε πολύ να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας. Επιστρατεύστε την αυτοπεποίθησή σας, μην πτοείστε και σύντομα όλα θα φτιάξουν. Ορισμένα άτομα θα σου βάλουν τρικλοποδιές για να σε βγάλουν από τον δρόμο της επιτυχίας. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά και εμπόδισέ τους.

    Αισθηματικά
    Η σημερινή μέρα, σε βρίσκει κυριευμένο από συναισθηματισμούς που θα σε οδηγήσουν σε ακρότητες. Απομονωθείτε με το δεσμό σας για να αποφορτιστείτε. Όσοι είστε μόνοι, ανανεωθείτε κάνοντας πράγματα που σας ευχαριστούν παρέα με φίλους και γνωστούς.

    Επαγγελματικά
    Άφησε σήμερα την ευρηματικότητά σου να σε οδηγήσει και πραγματοποίησε τις απαιτούμενες αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα. Θα δεις ότι σύντομα θα έχεις τα αποτελέσματα που περίμενες. Μπορείς να ξεκαθαρίσεις οικονομικές δοσοληψίες και να τακτοποιήσεις τις οικονομικές οφειλές σου.

    Πηγή: tlife.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Γιάννης Πουλόπουλος: Στην εντατική του νοσοκομείου «Ελπίς», υποβλήθηκε σε επέμβαση στην καρδιά

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απόστολος Βακάκης: Ο πολυτάραχος βίος του Mr. Jumbo – Από την προσφυγιά έως τον χαμό του γιου του (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Χαλάει ο καιρός με βροχές και σποραδικές καταιγίδες



    ΣΧΟΛΙΑ