• LIFE&STYLE

    Γούντι Άλεν: “Δεν κακοποίησα σεξουαλικά την Ντίλαν Φάροου”

    • NewsRoom


    Απέρριψε ξανά τις κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση ο Γούντι Άλεν, από τη θετή του κόρη Ντίλαν Φάροου, η οποία  τον κατηγορεί πως της επιτέθηκε όταν ήταν επτά ετών. Ο Άλεν κατηγορώντας την οικογένεια Φάροου ότι “επωφελείται κυνικά” από το κίνημα κατά της σεξουαλικής παρενόχλησης για να εκτοξεύσει “αναξιόπιστους ισχυρισμούς” εναντίον του.

    Όπως ανέφερε στη νέα διάψευσή του ο γνωστός σκηνοθέτης: “Οι υπηρεσίες διενήργησαν έρευνα επί μήνες και συμπέραναν ανεξάρτητα ότι ουδέποτε υπήρξε κακοποίηση.Αντίθετα, θεώρησαν ότι ήταν πιθανό ένα ευάλωτο παιδί να είχε επηρεαστεί πολύ για να διηγηθεί αυτή την ιστορία από μια οργισμένη μητέρα κατά τη διάρκεια ενός πικρού χωρισμού”. 

    “Ο μεγαλύτερος αδελφός της Ντίλαν, ο Μόζες Φάροου, είχε πει τότε ότι ήταν μάρτυρας των προσπαθειών της μητέρας τους, της Μία Φάροου, να πείσει την Ντίλαν ότι ο πατέρας τους ήταν ένα “επικίνδυνο σεξουαλικό αρπακτικό.Αυτό φαίνεται ότι λειτούργησε και με λύπη μου είμαι βέβαιος ότι η Ντίλαν πιστεύει πράγματι αυτά που λέει”,υπογράμμισε στη συνέχεια ο Γούντι ‘Αλεν.

    Στον αντίποδα, η Ντίλαν Φάροου,  δήλωσε: “Λέω την αλήθεια και νομίζω ότι είναι σημαντικό οι άνθρωποι να συνειδητοποιούν ότι μετρά η μαρτυρία ενός θύματος, μιας μηνύτριας. Ότι αυτό αρκεί για να αλλάξουν τα πράγματα”. 

     

     

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:Πεινασμένο χταπόδι καταπίνει το κεφάλι δύτη (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Ο ρόλος έκπληξη του Γιάννη Αποστολάκη στο Master Chef

     



    ΣΧΟΛΙΑ