ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Όμιλος ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ ανακοινώνει τα στοιχεία κίνησης για τους βασικούς εν λειτουργία αυτοκινητοδρόμους του για το πρώτο εξάμηνο του 2025.
Ειδικότερα, η κίνηση των οχημάτων στους αυτοκινητόδρομους της Νέας και της Κεντρικής Οδού κατά το Α’ Εξάμηνο του 2025 παρουσίασε αύξηση κατά 7,5% σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο της προηγούμενης χρονιάς, με τον συνολικό αριθμό διελεύσεων να ανέρχεται σε 29,4 εκατ.
Όσον αφορά τον αυτοκινητόδρομο της Αττικής Οδού, o μέσος ημερήσιος αριθμός διελεύσεων (ADT) ανήλθε σε 283.908 παρουσιάζοντας ετήσια αύξηση +4,6% σε σχέση με το πρώτο εξάμηνο του 2024, με τον συνολικό αριθμό διελεύσεων να διαμορφώνεται σε 51,4 εκατ.
Διαβάστε επίσης
Η Ryanair απογειώνεται: Υπερδιπλάσια κέρδη στο τρίμηνο και αύξηση των τιμών εισιτηρίων
Louis Vuitton: Διαρροή δεδομένων 419.000 πελατών μετά από κυβερνοεπίθεση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Sanofi: Νέο mega deal στα φάρμακα – Εξαγοράζει την Vicebio έναντι $1,6 δισ.
- Κίνα-China Railway: Ετήσια αύξηση 3% κατέγραψε ο όγκος φορτίων σιδηροδρομικής μεταφοράς στο πρώτο εξάμηνο του 2025
- UNRWA: Το σύστημα διανομής βοήθειας του GHF στη Γάζα είναι «σαδιστική παγίδα θανάτου»
- Χατζηδάκης για προμήθειες στα ΑΤΜ: Οι τράπεζες «πήγαν γυρεύοντας»
