• LIFE&STYLE

    Δεν φαντάζεστε ποιες είναι οι καλύτερες πόλεις για να ζουν οι νέοι

    • NewsRoom


    Οι περισσότεροι από εμάς, ακούγοντας την λέξη Η.Π.Α φανταζόμαστε ένα ψηλό κτήριο στο κέντρο της Νέα Υόρκης, διάσημους ηθοποιούς του Hollywood να κάνουν την βόλτα τους στην πόλη των αγγέλων(Los Angeles) και το πιθανότερο στο τέλος να ταξιδέψουμε νοητά στις μαγευτικές αμμουδιές της California. Παρόλα αυτά υπάρχουν ακόμα ορισμένες πόλεις των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, που ενώ δεν χαίρουν την αναγνωρισιμότητα των άλλων διάσημων πόλεων της, δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από αυτές. Πόλεις όπως το Seattle WA, το Denver CO και η Philadelphia PA κατακτούν πολύ υψηλές θέσεις στις προτιμήσεις των πολιτών για τις ιδιαίτερες ομορφιές τους, ειδικότερα στις ηλικίες που έχουν γεννηθεί μεταξύ της δεκαετίας του ’80 μέχρι το 2000, οι λεγόμενοι “Millennials”. Εμείς θα σας παρουσιάσουμε πέντε από αυτές τις πόλεις που μας έκαναν ιδιαίτερη εντύπωση.

    Seattle, WA
    Seattle, WA

    Το Seattle για παράδειγμα εκτός από τις διάφορες ομορφιές της έχει χαρακτηριστεί από το Business Insider, ως η πιο πολιτιστική πόλη των Η.Π.Α αφού η πόλη ακμάζει στις τέχνες, φιλοξενώντας τον γυάλινο κήπο του Chihuly, το μουσείο επιστημονικής φαντασίας και μουσική σκηνή που έχει φιλοξενήσει κατά καιρούς σπουδαίους καλλιτέχνες της παγκόσμιας μουσικής σκηνής όπως τον σπουδαίο Kurt Cobain. Κάτι εξίσου πιο σημαντικό είναι ότι σε αυτή την πόλη δεν κινδυνεύεις να κολλήσεις στην κίνηση, καθώς η πόλη κατέχει την πέμπτη θέση στη λίστα των πόλεων με τα λιγότερα αυτοκίνητα της χώρας.

    Charlotte, NC
    Charlotte, NC
    Η μεγαλύτερη πόλη της Βόρειας Καρολίνας, Charlotte θεωρείται μια από τις πιο μοντέρνες και οικονομικά ισχυρές περιοχές κατέχοντας μια από τις υψηλότερες θέσεις στο κεντρικό τραπεζικό σύστημα της χώρας. Το Charlotte τέλος έχει χαρακτηριστεί και ως η πόλη που κατέχει την ένατη θέση στις καλύτερες πολιτιστικές θέες των Η.Π.Α, αφήνοντας πίσω ακόμη και την Νέα Υόρκη και το Σικάγο.
    Cleveland, OH

    Ακόμη μια πόλη με μεγάλη απήχηση στα άτομα που είναι γεννημένα μεταξύ των αρχών της δεκαετίας του ’80 μέχρι της αρχές του 2000, αυτό είναι το Cleveland. Η πόλη φημίζεται για το χαμηλό κόστος ζωής της, κατέχοντας της 15η θέση στην λίστα του Forbes με τις οικονομικότερες πόλεις για να ζήσεις.

    Denver, CO
    Denver, CO

    Ακόμη μια πόλη που επιλέγουν πολλοί Millennials είναι το Denver, το οποίο εκτός από τις μαγευτικές θέες που διαθέτει, κατέχει και την 16η θέση στην κατάταξη με τις πόλεις με υψηλά ποσοστά στη δημιουργία επιτυχημένων σχέσεων. Ακόμη, η περιοχή αποτελεί φανταστική επιλογή για πολλούς φανατικούς θαυμαστές του σκι για τις σύντομες αποδράσεις τους.

    Kansas City, MO
    Kansas City, MO
    Τέλος η μεγαλύτερη πόλη της πολιτείας του Μιζούρι, το Kansas, με πολλές ακμάζουσες καλλιτεχνικές δραστηριότητες, αποτέλεσμα των χιλιάδων πηγών-μνημείων που διακοσμούν την πόλη και με μεγάλη παράδοση που έχει όσον αφορά την μουσική της jazz, η οποία συνεχίζεται ακόμη και σήμερα, συγκαταλέγεται στις πρώτες επιλογές πολλών Millennials. Το Kansas επιπλέον, θεωρείται μια από τις καλύτερες επιλογές για να εγκατασταθεί κάποιος, καθώς κατέχει και αυτό πολύ χαμηλό κόστος ζωής.



    ΣΧΟΛΙΑ