ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Χρηματιστήριο: Σε ποια επίπεδα θα πρέπει να βρεθούν οι τράπεζες για να κινηθεί ο δείκτης προς τις 2.580 – 2.620 μονάδες
To Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας παρακολουθεί στενά τις διοικητικές εξελίξεις στην Εθνική Τράπεζα, στην οποία κατέχει το 40,39% του μετοχικού της κεφαλαίου, αναφέρει σημερινή ανακοίνωση του ΤΧΣ, με αφορμή την παραίτηση του διευθύνοντος συμβούλου της Τράπεζας Λεωνίδα Φραγκιαδάκη.
Το Ταμείο σέβεται τις αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου της Τραπέζης, το οποίο χαίρει της πλήρους εμπιστοσύνης του, επισημαίνεται στην ανακοίνωση.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Όλο το παρασκήνιο της παραίτησης Φραγκιαδάκη
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζημιές 18,1 εκατ. ευρώ για την ΑΛΟΥΜΥΛ το 2017
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: ΕΤΕ: Η επίσημη ανακοίνωση της τράπεζας για την παραίτηση Φραγκιαδάκη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νέος επενδυτής στη Mailo’s – Η Halcyon Equity Partners αποκτά συμμετοχή και επιταχύνει την επέκταση του brand
- Πάνω από 6 φορές καλύφθηκε το placement της Cenergy
- Αύξηση 14,5% στις ελληνικές εξαγωγές προς τις ΗΠΑ το α΄ τετράμηνο του 2026 – Τα πετρελαιοειδή στήριξαν τη συνολική επίδοση
- Metlen: Σήμερα ξεκινά το πρόγραμμα επαναγοράς μετοχών έως 600 εκατ. ευρώ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.