• Τράπεζες

    Tbi Bank: Εισάγει την υπηρεσία BNPL στον χώρο της ασφάλισης ζώων συντροφιάς

    Κώστας Τοβίλ- Vicepresident της TBI BANK

    Κώστας Τοβίλ- Vicepresident της TBI BANK


    Η tbi bank, ο μεγαλύτερος πάροχος Buy Now Pay Later (BNPL), εισάγει την υπηρεσία της στο πεδίο της ασφάλισης κατοικίδιων ζώων, παρέχοντας ευέλικτες λύσεις πληρωμής στους ιδιοκτήτες τους.

    Συγκεκριμένα, η υπηρεσία BNPL προσφέρει τη δυνατότητα πληρωμής των ασφαλιστικών πακέτων σε 4 δόσεις με μηδενικό επιτόκιο και είναι διαθέσιμη σε όλους τους ενδιαφερόμενους που έχουν στην κατοχή τους πιστωτική ή χρεωστική κάρτα οποιουδήποτε τραπεζικού ιδρύματος.

    Μέσω της πλατφόρμας pet-insurance.gr οι ιδιοκτήτες κατοικιδίων μπορούν εύκολα και γρήγορα να υποβάλουν την αίτησή τους για το ασφαλιστικό πρόγραμμα που επιθυμούν. Η πλατφόρμα παρέχει μια ποικιλία προγραμμάτων, συμπεριλαμβανομένων του δημοφιλούς ασφαλιστικού προγράμματος «Pluto», «Hoolie Cat Insurance», ακόμη και ολοκληρωμένων προγραμμάτων Νομικής Προστασίας και Αστικής Ευθύνης του ιδιοκτήτη κατοικιδίου.

    O Κώστας Τοβίλ, Market Leader, tbi bank Ελλάδας σχολίασε: «Με την είσοδο της υπηρεσίας μας BNPL στον χώρο της ασφάλισης των ζώων συντροφιάς, προσφέρουμε στους ιδιοκτήτες τη μοναδική ευκαιρία να προστατεύσουν τα κατοικίδιά τους, ενώ ταυτόχρονα απολαμβάνουν μια ευέλικτη διαδικασία πληρωμής. Στην tbi bank δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε στους καταναλωτές καινοτόμες λύσεις που καλύπτουν τις εξελισσόμενες ανάγκες τους».

    Σχετικά με την tbi bank:

    Η tbi bank είναι μια “challenger bank” της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και ηγέτης του «Αγόρασε Τώρα, Πλήρωσε Αργότερα» (BNPL) στην περιοχή, η οποία επικεντρώνεται στους καταναλωτές, τους εμπόρους και μικρομεσαίες επιχειρήσεις, παρέχοντας χρηματοδότηση και πρόσθετες ενσωματωμένες υπηρεσίες μέσω ενός ευρέος δικτύου καναλιών και πλατφορμών.

    Δραστηριοποιείται σε Ελλάδα, Ρουμανία, Βουλγαρία, Γερμανία και Λιθουανία. Μέσω διαφόρων ψηφιακών καναλιών, 300 φυσικών καταστημάτων και ένα μεγάλο δίκτυο συνεργαζόμενων επιχειρήσεων 20.000 εμπόρων η tbi bank έχει ένα χαρτοφυλάκιο 2 εκατομμυρίων πελατών το 2022 και έχει εκδώσει σχεδόν 550.000 δάνεια. Το επιτυχημένο επιχειρηματικό της μοντέλο και η πελατοκεντρική της προσέγγιση είχαν ως αποτέλεσμα να γίνει μία από τις πιο κερδοφόρες τράπεζες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

    Ακολουθήστε την tbi bank

    Διαβάστε επίσης:

    Tbi bank: Καθαρά κέρδη-ρεκόρ ύψους 35,5 εκατ. ευρώ για το 2022

    Μητσοτάκης από Ρέθυμνο: Θα συνεχίσω να είμαι δίπλα στους κτηνοτρόφους, στηρίζοντας τον πρωτογενή τομέα

    Ευρωβαρόμετρο: Αποκαλυπτικό για τους Έλληνες οδηγούς!

    ──────────────────

    Εκλογές 2023 – Όλη η επικαιρότητα στο mononews.gr

    Οδηγός – Πού και πώς ψηφίζω στις 25 Ιουνίου

    Δείτε live τον χάρτη των αποτελεσμάτων



    ΣΧΟΛΙΑ