• Τράπεζες

    tbi bank: Η Σοφία Γαλάτουλα αναλαμβάνει καθήκοντα Deputy Director

    • NewsRoom
    Η Σοφία Γαλάτουλα αναλαμβάνει καθήκοντα Deputy Director

    Σοφία Γαλάτουλα


    Τη θέση της Deputy Director της tbi bank ανέλαβε η Σοφία Γαλάτουλα, μέχρι πρότινος Head of Products & Projects, ενισχύοντας περαιτέρω με την εμπειρία και την τεχνογνωσία που φέρει, το στρατηγικό σχεδιασμό της ψηφιακής τράπεζας.

    Η Σοφία ξεκίνησε την πορεία της στην tbi bank τον Αύγουστο του 2021 ως επικεφαλής διαχείρισης του έργου για την ίδρυση του υποκαταστήματος στην Ελλάδα, με κύρια καθήκοντα την ανάπτυξη των προϊόντων και την οργάνωση των επιχειρησιακών λειτουργιών. Από το 2022, ως Head of Products & Projects ηγήθηκε των εξελίξεων στην ανάπτυξη ευέλικτων τρόπων πληρωμών BNPL ενσωματωμένων στις καθημερινές ανάγκες των πελατών σε online και φυσικά καταστήματα, καθώς και στην ανάπτυξη της mobile εφαρμογής μέσω της οποίας οι πελάτες της tbi μπορούν να αιτηθούν για προσωπικό δάνειο και να διαχειριστούν εύκολα όλες τις χρηματοδοτήσεις που έχουν με την tbi.

    Στο παρελθόν, εργάστηκε στην PwC για περισσότερα από 10 χρόνια, σε συμβουλευτικά έργα τεχνολογίας, διασφάλισης και μετασχηματισμού πληροφοριακών συστημάτων, βελτιστοποίησης διαδικασιών, ανάλυσης δεδομένων, αξιολόγησης και συμμόρφωσης με στρατηγικούς επιχειρησιακούς στόχους και κανονιστικά πλαίσια σε μια πληθώρα εταιριών με δραστηριοποίηση κυρίως στις τηλεπικοινωνίες, την ενέργεια, τη ναυτιλία και το λιανικό εμπόριο. Επίσης, έχει ηγηθεί πολλών και διαφορετικών ομάδων του ΟΠΑΠ σε έργα επιχειρηματικής ανάπτυξης. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου Διοίκησης Πληροφοριακών Συστημάτων (Ηνωμένο Βασίλειο), ACCA και πτυχίου Οικονομικών Επιστημών.

    Σχετικά με τα νέα της καθήκοντα, η Σοφία Γαλάτουλα ανέφερε: «Η θέση αυτή αποτελεί ταυτόχρονα τιμή αλλά και ένδειξη εμπιστοσύνης. Στόχος μου είναι να συνεχίσω να εργάζομαι με το ίδιο πάθος και αφοσίωση για να αντιμετωπίσω τις νέες προκλήσεις, και μαζί με την ομάδα της tbi να εδραιωθούμε στην ελληνική αγορά, ως ένας σύγχρονος τραπεζικός οργανισμός που αξιοποιεί την τεχνολογία για τη δημιουργία υπηρεσιών και προϊόντων που διευκολύνουν τους καταναλωτές και τους στηρίζουν να εκπληρώσουν τις επιθυμίες και να ικανοποιήσουν τις ανάγκες τους άμεσα και εύκολα, κάνοντας χρήση ενός φιλικού προς το χρήστη ψηφιακού περιβάλλοντος.»

    Από την πλευρά του ο Κώστας Τοβίλ, Market Leader, tbi bank Ελλάδος τόνισε: «Η προαγωγή της Σοφίας σε ηγετική θέση στην tbi αντανακλά τις προσπάθειες που έχει καταβάλει η ίδια και η ομάδα της στην ίδρυση της τράπεζας στην Ελλάδα και μετέπειτα στην ανάπτυξη και προώθηση νέων και καινοτόμων πελατοκεντρικών λύσεων, τόσο για τoυς καταναλωτές της όσο και για τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις. Οι προσφερόμενες αυτές λύσεις είναι αυτές που μας έχουν κατατάξει ως τη μεγαλύτερη και γρηγορότερα αναπτυσσόμενη challenger bank στην Ελλάδα. Εύχομαι στη Σοφία καλή επιτυχία στα διευρυμένα καθήκοντά της».

    Διαβάστε επίσης:

    Εθνική Τράπεζα: Πρόταση για buyback τίτλων Tier 2 αξίας 400 εκατ. ευρώ

    Optima bank: Μπόνους 1.000 ευρώ το μήνα για ένα χρόνο σε όποιον εργαζόμενο αποκτά παιδί

    Εθνική: Πότε θα γίνει η διάθεση του 18% – Τα σενάρια και ο παράγων «Attica Bank»



    ΣΧΟΛΙΑ