• Τράπεζες

    Φωκίων Καραβίας (Eurobank): Επιταχύνουμε την αναπτυξιακή πορεία της χώρας μαζί με πρωτοπόρες ελληνικές επιχειρήσεις

    WarningExclamation mark in a circleΑπαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
    H Eurobank μετατρέπει το κινητό σε POS

    Φωκίων Καραβίας, Eurobank


    Στόχος μας είναι να στηρίξουμε και να επιταχύνουμε την αναπτυξιακή πορεία της χώρας, χέρι-χέρι με πρωτοπόρες ελληνικές επιχειρήσεις. Αυτό υπογράμμισε ο κ. Φωκίων Καραβίας,  CEO της  Eurobank σε συνάντηση που είχε χθες  με επιχειρηματίες της Β. Ελλάδος, πελάτες της τράπεζας.

    Μάλιστα κλιμάκιο στελεχών της Eurobank  με επικεφαλής τον κ. Καραβία, και τους αναπληρωτές διευθύνοντες συμβούλους κ.κ. Κώστα Βασιλείου και Ανδρέα Αθανασόπουλο, επισκέφθηκαν δύο από τις μεγαλύτερες εξαγωγικές βιομηχανίες της χώρας, τις Kleemann κααι ΕΛΒΙΑΛ, στο Κιλκίς. Και το απόγευμα παραβρέθηκαν στην Ροτόντα για την απονομή των Βραβείων Θεοφανώ (στα οποία είναι χορηγός η τράπεζα).

    Ενώ έχουν προγραμματιστεί επισκέψεις σε επιχειρήσεις της Β. Ελλάδος –σε Κιλκίς, Δράμα και Καβάλα-, όπως στην FHL Kiriakidis, Wonderplant, RayCap, συναντήσεις και γεύμα εργασίας με επιχειρηματίες της ευρύτερης περιοχής με αντικείμενο την ένταξη των επενδυτικών τους σχεδίων στο Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.

    «Είμαστε Τράπεζα της Ανάπτυξης και δεσμευόμαστε να στηρίξουμε κάθε στέρεο επενδυτικό σχέδιο, να προσφέρουμε χρηματοοικονομική τεχνογνωσία σε όλες τις επιχειρήσεις, μεγάλες, μεσαίες και μικρές που μπορούν να κάνουν τη διαφορά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Καραβίας, στις συναντήσεις με Βορειοελλαδίτες επιχειρηματίες. Και συμπλήρωσε πως:  Το πρώτο μέλημά μας σήμερα σε μια συγκυρία που συνιστά ιστορική ευκαιρία για την ελληνική οικονομία, εξαιτίας και των πόρων του Ταμείου Ανάκαμψης, είναι να στηρίξουμε και να επιταχύνουμε την αναπτυξιακή πορεία της χώρας, χέρι-χέρι με πρωτοπόρες ελληνικές επιχειρήσεις. Η Βόρεια Ελλάδα διαθέτει πλήθος επιχειρήσεων υψηλών επιδόσεων και ισχυρής δυναμικής που δραστηριοποιούνται σε πολλά υποσχόμενους κλάδους για την ελληνική οικονομία και εμείς, ως συνεργάτες τους, στηρίζουμε την προσπάθειά τους να γίνουν πιο ανταγωνιστικές και να αναπτυχθούν περαιτέρω, εντός και εκτός συνόρων, με βιώσιμο τρόπο».

    Η ηγετική ομάδα της  Eurobank πραγματοποιεί από χθες τριήμερη περιοδεία στη Βόρεια Ελλάδα και με κέντρο τη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιήσουν σειρά συναντήσεων με τους επιχειρηματίες της περιοχής. Στην περιοδεία συμμετέχουν  οι γενικοί διευθυντές κ.κ. Ιάκωβος Γιαννακλής, Γιάννης Σεραφειμίδης και Ανδρέας Χασάπης, και ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής, Πάνος Λυμπερόπουλος.

    Τα στελέχη της τράπεζας επισκέπτονται  επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στους κλάδους πληροφορικής, μεταποίησης & εμπορίου, υγείας, logistics, λιανικού εμπορίου, βιομηχανίας αλουμινίου, βιομηχανίας και κατασκευής ανελκυστήρων, του πρωτογενούς τομέα, ορυκτού πλούτου και δομικών υλικών, και οι οποιες έχουν ισχυρή συμβολή στην ανάπτυξη και την απασχόληση της χώρας.

    Διαβάστε επίσης

    Καραβίας (Eurobank): Στο 7,3% υποχώρησε ο δείκτης των κόκκινων δανείων

    Eurobank: Στην doValue χαρτοφυλάκιο 5,2 δισ. ευρώ δανείων (συναλλαγή Mexico)

    Καραβίας: Η Ελλάδα θα δει τους υψηλότερους ρυθμούς ανάπτυξης από τη δεκαετία του ’60



    ΣΧΟΛΙΑ