ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Τράπεζα Eurobank Ergasias Ανώνυμη Εταιρεία (“Eurobank”) ανακοινώνει ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή (DG Competition) ενέκρινε στις 07.02.2019 την συγχώνευση με απορρόφηση της εταιρείας Grivalia Properties Α.Ε.Ε.Α.Π. από την Eurobank («Συγχώνευση»), αποφασίζοντας ότι η Συγχώνευση είναι σύμφωνη με τις δεσμεύσεις της Eurobank και τους κανόνες περί κρατικών ενισχύσεων (State Aid Commitments).
Κατά την απόφασή της αυτήν η Ευρωπαϊκή Επιτροπή (DG Competition) έλαβε υπόψη της ότι η κεφαλαιακή ενίσχυση της Eurobank μέσω της Συγχώνευσης θα επιτρέψει στη Eurobank τη σημαντική μείωση των μη εξυπηρετούμενων δανείων της στο άμεσο μέλλον.
Η προαναφερόμενη απόφαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής δεν αφορά στον έλεγχο της Συγχώνευσης από τις αρμόδιες Αρχές Ανταγωνισμού και λοιπούς εποπτικούς φορείς.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Grivalia Properties: Στα 51,3 εκατ. ευρώ τα κέρδη του 2018
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Ναι» από την Κομισιόν στην συγχώνευση Eurobank – Grivalia
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χανιά: Ξέχασαν παιδάκια νηπιαγωγείου μέσα σε σχολικό λεωφορείο – «Έμειναν μέσα 5 ώρες, βρέθηκαν σε τραγική κατάσταση»
- Συναγερμός στην Πολωνία: Σηκώθηκαν μαχητικά λόγω ρωσικών επιθέσεων στο Κίεβο – Έκλεισαν αεροδρόμια
- Πυροσβεστικό Σώμα: Επίδομα διοίκησης σε στελέχη έως 500 ευρώ τον μήνα – Αναδρομικά από τον Οκτώβριο του 2025
- Τράπεζα της Αγγλίας: Αψήφησε την Fed και τον πληθωρισμό και άφησε αμετάβλητα τα επιτόκια
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.