• Τράπεζες

    Εθνική Τράπεζα: Το σχέδιο για την πληρωμή των συντάξεων

    • NewsRoom


    Σε μια σειρά νέων μέτρων για την διευκόλυνση και την γρήγορη εξυπηρέτηση των συνταξιούχων πελατών της ενόψει της καταβολής των συντάξεων του Απριλίου, έχει προχωρήσει βάσει πληροφοριών η Εθνική Τράπεζα

    Η Εθνική Τράπεζα, έχει προχωρήσει επιπλέον στο σχεδιασμό μέτρων για την περαιτέρω διευκόλυνση των συνταξιούχων πελατών της, εστιάζοντας σε 3 άξονες:

    – Την οργάνωση τυχόν αναμονής έξω από τα καταστήματα

    – Τη βελτίωση της ταχύτητας εξυπηρέτησης και ροής εισόδου στο κατάστημα

    – Την έγκαιρη ενημέρωση με στόχο την αποφυγή της επίσκεψης σε κατάστημα συνολικά

    Συγκεκριμένα, όπου παρατηρείται συνωστισμός από την προσέλευση συνταξιούχων, υπεύθυνοι της τράπεζας θα βρίσκονται έξω από τα καταστήματα και θα διαχειρίζονται την αναμονή με τέτοιο τρόπο που θα διατηρούνται οι αποστάσεις ασφαλείας.

    Παράλληλα, θα διανέμουν αριθμούς προτεραιότητας έξω από το κατάστημα, ενώ σε οθόνες τοποθετημένες, στην πρόσοψη θα αναγράφεται ο αριθμός προτεραιότητας για τη σειρά εξυπηρέτησης και εισόδου. Έτσι οι πελάτες θα μπορούν να απομακρύνονται και να τηρούν τις απαιτούμενες αποστάσεις χωρίς να ανησυχούν για το χρόνο εξυπηρέτησης τους.

    Για την εξυπηρέτηση των συνταξιούχων εντός των καταστημάτων της, η Εθνική Τράπεζα έχει ενεργοποιήσει επιπλέον ταμεία για τις συγκεκριμένες ημέρες που προβλέπεται αυξημένη ροή πελατών.

    Σε όλα τα καταστήματα υπάρχουν επίσης Στελέχη Υποδοχής που διευκολύνουν τη διενέργεια συναλλαγών στα εναλλακτικά κανάλια, εκπαιδεύουν σχετικά τους συνταξιούχους ή προχωρούν στην άμεση έκδοση και χορήγηση χρεωστικής κάρτας αν δεν υπάρχει ήδη.



    ΣΧΟΛΙΑ