ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το συνολικό ποσοστό δικαιωμάτων ψήφου της εταιρείας BlackRock κατήλθε του ελάχιστου ορίου του 5% επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της Εθνικής Τράπεζας, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της ΕΤΕ.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την από 19.03.2019 σχετική γνωστοποίηση που έλαβε η Τράπεζα από την εταιρεία BlackRock, Inc., το συνολικό ποσοστό δικαιωμάτων ψήφου τα οποία αντιστοιχούν σε ισάριθμες κοινές, ονομαστικές, μετά ψήφου, άυλες μετοχές, καθώς και άλλα χρηματοπιστωτικά μέσα τα οποία παρέχουν δικαίωμα απόκτησης μετοχών που ενσωματώνουν δικαιώματα ψήφου που κατέχει έμμεσα η BlackRock, Inc. κατήλθε την 18.03.2019 του ελάχιστου ορίου του 5% επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της Τραπέζης, εξαιρουμένων των κοινών με δικαίωμα ψήφου μετοχών του ΤΧΣ που υπόκεινται στους περιορισμούς του άρθρου 7α του Ν. 3864/2010.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Εθνική Τράπεζα: Εξηγήσεις στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς για Εθνική Πανγαία
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ν. Μουνδρέας: Η NGM Energy πούλησε παλαιάς κατασκευής τάνκερ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Καύσιμα: Ξανά πάνω από 2 ευρώ η αμόλυβδη στην Ελλάδα μετά την εκτόξευση του πετρελαίου
- Χρίστος Δήμας: Άνω των 2,3 δισ. ευρώ η αξιοποίηση πόρων σε έργα για το 2026
- Δημήτρης Ανδριόπουλος (Dimand): Από την Πάτρα των παιδικών του χρόνων στην Ιταλία της έμπνευσης και στις αναπλάσεις του σήμερα
- Πεζεσκιάν: Οποιαδήποτε απόπειρα ναυτικού αποκλεισμού προορίζεται να αποτύχει
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.