ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Πρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου του Ενιαίου Εποπτικού Μηχανισμού (Single Supervisory Mechanism – SSM) της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Andrea Enria ολοκλήρωσε σήμερα την επίσκεψή του στην Αθήνα και την Τράπεζα της Ελλάδος.
Ο κύριος Enria είχε συνάντηση με τον Διοικητή, Γιάννη Στουρνάρα, στελέχη της Διοίκησης της Τράπεζας της Ελλάδος και εκπροσώπους από τις διοικήσεις των ελληνικών τραπεζών και της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών.
Στο επίκεντρο των συζητήσεων του κυρίου Enria βρέθηκαν η σημερινή κατάσταση και οι προοπτικές των ελληνικών τραπεζών, ιδιαιτέρως, δε, το ζήτημα των μη εξυπηρετούμενων ανοιγμάτων και η επιτακτική ανάγκη για την επίτευξη του στόχου της μείωσής τους.

Ο επικεφαλής του SSM συναντήθηκε επίσης με στελέχη της Τράπεζας της Ελλάδος από τις αρμόδιες εποπτικές Διευθύνσεις, τα οποία ευχαρίστησε για το άριστο επίπεδο της συνεργασίας μεταξύ των δύο οργανισμών και αντάλλαξε μαζί τους απόψεις για όλα τα τρέχοντα θέματα της τραπεζικής εποπτείας.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Aνάλυση στοιχείων ISW: Οι Ρώσοι έχασαν έδαφος στην Ουκρανία τον Απρίλιο
- Καρφιά Ανδρουλάκη: Τον Καστανίδη τον διέγραψαν Ανδρέας και Σημίτης – «Δεν ντρέπεσαι;» η απάντηση του πρώην υπουργού
- Κατάρ: Παρατείνει την κατάσταση «ανωτέρας βίας» στις προμήθειες LNG έως τα μέσα Ιουνίου
- Θρίλερ στα ανοιχτά του Πράσινου Ακρωτηρίου: Κρουαζιερόπλοιο με 149 επιβαίνοντες σε καραντίνα για σπάνιο θανατηφόρο ιό – 3 νεκροί
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.