• Τράπεζες

    Alpha Bank: Αποχωρεί η Αναστασία Σακελλαρίου από τη θέση της Chief Transformation Officer

    • NewsRoom
    Αναστασία Σακελλαρίου

    Αναστασία Σακελλαρίου


    Την αποχώρησή της από τη θέση της Chief Transformation Officer και του μέλους της Εκτελεστικής Επιτροπής της  Alpha Bank αποφάσισε, μετά την ολοκλήρωση του βασικού μετασχηματισμού της τράπεζας, η Αναστασία Σακελλαρίου.

    Η απόφαση έχει ισχύ από την 1η Φεβρουαρίου 2024.

    Η κυρία Σακελλαρίου θα διατηρήσει συμβουλευτικό ρόλο σε θέματα μετασχηματισμού για να διασφαλίσει τη συνέχεια και την καθοδήγηση των αρμόδιων ομάδων της Τράπεζας. Θα συνεχίσει επίσης να συμμετέχει στα Διοικητικά Συμβούλια της Alpha Bank Romania και της Alpha Bank Cyprus.

    Κατά τη διάρκεια της τετραετούς θητείας της στην Alpha Bank, η κυρία Σακελλαρίου διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο στην προώθηση του μετασχηματισμού της Τράπεζας, καθοδηγώντας και ολοκληρώνοντας με επιτυχία περισσότερα από 100 έργα που βελτίωσαν σημαντικά τη λειτουργική αποτελεσματικότητα και τις ψηφιακές δυνατότητες του οργανισμού και συνέβαλαν στην υιοθέτηση ενός σύγχρονου, πελατοκεντρικού μοντέλου τραπεζικών εργασιών και παροχής υπηρεσιών.

    Σε δήλωση του, ο CEO του Ομίλου Alpha Bank, Βασίλης Ψάλτης σημείωσε: «Είμαστε ευγνώμονες για την αφοσίωση και την υποστήριξη της Αναστασίας κατά τη διάρκεια της θητείας της στην Alpha Bank. Οι στρατηγικές της ιδέες και οι πρωτοβουλίες που ανέλαβε για τον μετασχηματισμό, δημιούργησαν τις προϋποθέσεις ώστε η Alpha Bank να είναι ένας εξωστρεφής οργανισμός, που διαθέτει την ετοιμότητα να αντιμετωπίζει επιτυχώς τις προκλήσεις και να αξιοποιεί τις ευκαιρίες στη νέα εποχή της τραπεζικής. Θα ήθελα να της ευχηθώ κάθε επιτυχία στα επόμενα επαγγελματικά της βήματα».

    Διαβάστε επίσης

    Wall Street Journal: Ύμνοι για την Capital του Βαγγέλη Μαρινάκη και τα τέσσερα πλοία αξίας 300 εκατ. δολαρίων που ναυπηγούνται

    Χαρδαλιάς: Ανακοίνωσε ολιστικό αναπτυξιακό πρόγραμμα €545 εκατ. για τη Δυτική Αττική

    Τσάκος: Η TEN απέκτησε με 400 εκατ. δολ. πέντε υπερσύγχρονα δεξαμενόπλοια από τη Viken



    ΣΧΟΛΙΑ