• Τράπεζες

    Στη Θεσσαλονίκη το «Διοικητικό Συμβούλιο της χρονιάς» της Eurobank

    • NewsRoom
    Φωκίων Καραβίας

    Φωκίων Καραβίας. Διευθύνων Σύμβουλος Eurobank


    Στη Θεσσαλονίκη πρόκειται να πραγματοποιηθεί εντός της τρέχουσας εβδομάδας η σημαντικότερη -για τη χρονιά- συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Eurobank, στη διάρκεια της οποίας θα γίνει ο απολογισμός της τρέχουσας χρήσης, θα τεθούν οι στόχοι για το 2018 και θα σχεδιαστεί το πλάνο της Τράπεζας για την επόμενη τριετία, που θα έχει περισσότερο αναπτυξιακό χαρακτήρα.

    Τα παραπάνω γνωστοποίησε ο γενικός διευθυντής λιανικής τραπεζικής της Τράπεζας, Ιάκωβος Γιαννακλής, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ενώ πρόσθεσε ότι η Eurobank πρέπει να επενδύσει κι άλλο στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

    “Βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη όλο το διοικητικό team της τράπεζας και σχεδιάζουμε να μείνουμε μέχρι τις 15 του μήνα στην πόλη, όπου έχουμε προγραμματίσει σειρά συναντήσεων. Βασικός λόγος είναι ότι επιλέξαμε τη Θεσσαλονίκη για να πραγματοποιηθεί το διοικητικό συμβούλιο της τράπεζας. Είναι το σημαντικότερο Διοικητικό Συμβούλιο της χρονιάς. Κάνουμε τον απολογισμό του 2017 και βάζουμε τους στόχους για τη νέα χρονιά και το πλάνο για την επόμενη τριετία. Θα είναι μια τριετία που θα έχει περισσότερο αναπτυξιακό χαρακτήρα” σημείωσε ο κ.Γιαννακλής και πρόσθεσε: «Στη Θεσσαλονίκη πρέπει να επενδύσουμε και άλλο ως τράπεζα. Θέλουμε να είμαστε δίπλα στις επιχειρήσεις και τους φορείς».

    Στη διάρκεια των επόμενων ημερών, τα στελέχη της Eurobank Θα επισκεφτούν όλα τα καταστήματα και σημαντικούς πελάτες και φορείς της Θεσσαλονίκης. Θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις με καλούς πελάτες, αλλά και με εκπροσώπους του πρωτογενούς τομέα ενόψει των ευρωπαϊκών επιδοτήσεων.

    Ήδη, την περασμένη Δευτέρα, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για τους αριστούχους νέους. “Βρισκόμαστε δίπλα στα παιδιά που αρίστευσαν και στεκόμαστε δίπλα τους ηθικά και οικονομικά. Είναι μια εκδήλωση που την κάνουμε εδώ και 15 χρόνια και βραβεύουμε τους αριστούχους μαθητές. Τους βραβεύουμε με ένα μικρό χρηματικό ποσό, αλλά ουσιαστικά επιβραβεύουμε την προσπάθεια που έχουν κάνει. Αυτό το κάνουμε χωρίς διακρίσεις σε όλα τα λύκεια της χώρας. Συνολικά βραβεύσαμε 16.835 μαθητές και μαθήτριες. Πρέπει να επενδύσουμε σε αυτούς τους νέους και να αναδειχθεί η προσπάθειά τους, για να καταφέρουμε να πάμε μπροστά” κατέληξε ο κ. Γιαννακλής.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αισιοδοξία Prem Watsa για Eurobank και Ελλάδα – Εξετάζει επέκταση της έκθεσής του στη χώρα

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χριστίνα Μαργέλου (Eurobank): Επενδύουμε στη Ναυτιλία – Επενδύουμε στην Ελλάδα



    ΣΧΟΛΙΑ