• Top Stories

    Βασίλης Στεφανάκος: Βρέθηκε ο αριθμός τηλεφώνου των εκτελεστών του

    • NewsRoom
    Βασίλης Στεφανάκος


    Τον αριθμό ενός ύποπτου κινητού φαίνεται να έχουν βρεί οι άνθρωποι της αστυνομίας σχετικά με την εξιχνίαση της δολοφονίας του Βασίλη Στεφανάκου, λίγες ώρες μόνο μετά το βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας από τη στιγμή της δολοφονίας του.

    Σύμφωνα με δημοσιεύματα τον αριθμό αυτό, φέρεται ότι κρατούσε ο “τσιλιαδόρος” που ειδοποίησε τους εκτελεστές, ότι ο Βασίλης Στεφανάκος είχε βγει από το γραφείο της εταιρείας του στο Χαϊδάρι, καθώς οι ίδιοι δεν είχαν οπτική επαφή με το σημείο που ήταν σταθμευμένο το αυτοκίνητο του.

    Παράλληλα οι ενδελεχείς έρευνες συνεχίζονται ώστε μετά την σοβαρή αυτή αποκάλυψη του αριθμού τηλεφώνου από τις αρχές που επέφερε καρπούς,  να τους οδηγήσει στους εκτελεστές του πρώην βαρυποινήτη.

    Υπενθυμίζεται ότι  για την υπόθεση, έχει ενημερωθεί και η Interpol σε μια προσπάθεια να εντοπιστούν περίεργα άτομα κυρίως από την Αλβανία που μπήκαν ή βγήκαν από τη χώρα το τελευταίο διάστημα (λίγες ημέρες πριν και λίγες μετά τη δολοφονία) έτσι ώστε να δουν αν πρόκειται για πρόσωπα που ήρθαν στην Ελλάδα για να εκτελέσουν το ακριβότερο συμβόλαιο θανάτου που έχει σφραγιστεί ποτέ.

     

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:Δολοφονία Στεφανάκου: Interpol και ΕΛ.ΑΣ στα ίχνη των εκτελεστών

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Η στιγμή της δολοφονίας του Βασίλη Στεφανάκου (video)

     

     

     



    ΣΧΟΛΙΑ