• Top Stories

    Βάνα Μπάρμπα: Βαριές καταγγελίες κατά του δημάρχου Γλυφάδας

    Βάνα Μπάρμπα


    Για πλαστογράφηση των πρακτικών του Δημοτικού Συμβουλίου και «υπεξαίρεση» της υπογραφής της καταγγέλλει η δημοτική σύμβουλος της πλειοψηφίας, γνωστή ηθοποιός Βάνα Μπάρμπα, τον δήμαρχο Γλυφάδας, Γιώργο Παπανικολάου.

    Η δημοτική σύμβουλος ανεξαρτητοποιήθηκε πρόσφατα, καταγγέλλοντας τον δήμαρχο Γ.Παπανικολάου για ποινικά αδικήματα.

    Μάλιστα σε αίτησή της προς την διευθύντρια της Διοικ. Υπηρεσίας και Προϊσταμένη της Γραμματείας του Δημοτικού Συμβουλίου Παναγιώτα Κυριακίδου ζητεί την χορήγηση στοιχείων, καθώς και παροχή εξηγήσεων και πληροφοριών, αναφορικά με την αναγραφή του ονόματός της (ότι δήθεν ήταν παρούσα) σε 37 εικονικές συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου φέρεται να υπερψήφισε 69 αποφάσεις, πολλές εκ των οποίων έχουν σταλεί ήδη στην Εισαγγελία προς ποινική διερεύνηση!

    Το οικονομικό ύψος των αποφάσεων που υποτίθεται ότι ήταν παρούσα και τις υπερψήφισε, ξεπερνά τα 10 εκατ. ευρώ!

    Στο κείμενο της αίτησής της, η δημοτική σύμβουλος εκτός από το να καταγγέλλει τα πεπραγμένα του δημάρχου Γ.Παπανικολάου, αναφέρει: «Είναι καθήκον μου και υποχρέωσή μου να προασπίσω την τιμή και την υπόληψή μου, γι αυτό και περιμένω άμεσα τις απαντήσεις σας και όλα τα στοιχεία που αιτούμαι, προκειμένου να αποδείξω ότι το όνομά μου αναγράφεται εν αγνοία μου, καταχρηστικά και παράνομα, στα πλαστά αποσπάσματα των δήθεν πρακτικών, που με εμφανίζουν ότι δήθεν συμμετείχα σε αυτές τις εικονικές και σκηνοθετημένες δήθεν δημόσιες συνεδριάσεις του Δημ. Συμβουλίου».

    Ανάλογες καταγγελίες έχουν γίνει και από άλλους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης Παπανικολάου, πάντα κατά του δημάρχου Γλυφάδας.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η Βάνα Μπάρμπα παρουσίασε βιβλίο με «διηγήματα πράσινης νοσταλγίας» για το… «ορθόδοξο» ΠΑΣΟΚ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κώστας Ζουράρις: Θουκυδίδης, ΠΑΟΚ και… Βάνα Μπάρμπα!



    ΣΧΟΛΙΑ