• Top Stories

    Το Twitter γιορτάζει το ντου του Κοντομηνά με τον Βερύκιο στο studio της Μενεγάκη (video)!

    • NewsRoom


    Το Twitter έχει συνηθίσει να μας χαρίζει μοναδικές στιγμές γέλιου ύστερα από κάθε εξίσου μοναδική στιγμή της επικαιρότητας. Eτσι και με το ντου που έκανε σήμερα ο Δημήτρης Κοντομηνάς με το Δήμο Βερύκιο στο πλατό της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστο!

    Στήλη άλατος έμεινε η Ελένη Μενεγάκη πριν από λίγη ώρα, ύστερα από την εισβολή του Δημήτρη Κοντομηνά στο πλατό της εκπομπής της. Ο πρόεδρος του Alpha τρόμαξε κυριολεκτικά την παρουσιάστρια, την ώρα που εκείνη βρισκόταν στην κουζίνα και παίρνοντας το μικρόφωνο προχώρησε σε δηλώσεις σχετικά το θέμα των τηλεοπτικών αδειών και την επόμενη μέρα του καναλιού του. Όπως είναι λογικό όμως, οι χρήστες του Twitter δεν άργησαν να αντιληφθούν την απρόοπτη αυτή εμφάνιση και επιδόθηκαν σε σχολιασμούς. Απολαύστε:

    https://twitter.com/efth_kalf/status/783624420673945600

    https://twitter.com/tzeni_gr/status/783621630195068928

    https://twitter.com/seed30_Greek/status/783629253749444608

    Τα πράγματα όμως δεν σταμάτησαν εδώ, αφού η εμφάνιση έγινε η αφορμή να επανενεργοποιηθεί το hashtag #Αδεσποτος_Βερυκιος το οποίο είχε πυροδοτηθεί στο παρελθόν ύστερα από προσωπική δήλωση του Δ. Βερύκιου πως είναι “αδέσποτος της Αριστεράς”.

    Ο Δήμος Βερύκιος, μιλώντας στην Ελένη Μενεγάκη ήταν καταπέλτης κατά της κυβέρνησης με αφορμή την υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών, λέγοντας “ζούμε σε ένα καπιταλιστικό σύστημα με τους όρους της ελεύθερης αγοράς. Στην ελεύθερη αγορά και σε αυτό το παλιοσύστημα το καπιταλιστικό, λέω εγώ ο #Αδέσποτος Αριστερός, υπάρχουν κανόνες για αυτό και στέκει γερά ο καπιταλισμός. Γι’ αυτό και δε βλέπεις καμιά άλλου είδους αριστερή επανάσταση σε ολόκληρο τον πλανήτη. Γιατί στέκει γερά γιατί έχει κανόνες και τι άλλο; Γιατί η ελεύθερη αγορά αυτορυθμίζεται. Στην αυτορύθμιση λοιπόν επάνω, με βασικό στο μυαλό ότι δεν υπάρχουν αδιέξοδα… Τα αδιέξοδα κάποιοι μικρόψυχοι και κουτοί μπορούν να τα φαντάζονται. Πορευτηκε τον έναν μήνα αυτό η ιδιοκτησία του Alpha. Ο Κοντομηνάς, είτε βρισκόταν στην Νέα Υόρκη, είτε στην Ουάσιγκτον, είτε στο Τορόντο, έφτασε μέχρι τα Ουράλια, φεύγει αύριο για το Λονδίνο, έρχεται, γυρίζει πάει στο Ντουμπάι. Αυτή είναι η δουλειά του. Είναι ένας businessman, ένας global της παγκόσμιας αγοράς, είναι κοινώς διεθνής παίχτης. Ένας λοιπόν διεθνής παίχτης βρίσκει λύσεις. Το θέμα είναι ότι αυτά τα παιδιά που κυβερνάνε τώρα επιχείρησαν να δηλητηριάσουν τις ψυχές των ανθρώπων…Των ανώνυμων άγνωστων στρατιωτών μιας υγιέστατης επιχείρησης. Που ήρθε ένα παλλικαράκι από το πουθενά, που δεν ξέρει εαν έχει κολλήσει ένσημο, που δεν ξέρεις αν έχει πληρώσει μια δεκάρα φόρο στη ζωή του. Γιατί αν δε δουλευεις, αν δεν παράγεις …Όμως ο κάθε άνθρωπος έχει μια ταυτότητα. Όμως αυτό το αποφασίζω τον ξαφνικό θάνατο σε μια υγιή επιχείρηση και στέλνω στο δρόμο έτσι για την ηδονή μου (για να μην το πω αλλιώς)…αυτό δεν μπόρεσε και δεν μπορεί κανείς να το σταματήσει”.

    Διαβάστε ακόμη:

    http://www.mononews.gr/thiliki-plevra-tou-alpha-antepitithete-part-2/79741

    mononews_contest 1 year



    ΣΧΟΛΙΑ