• Κοινωνία

    Το ξεκαρδιστικό βίντεο της Αστυνομίας για το Πάσχα και την οδήγηση (video)

    ΕΛ.ΑΣ

    Το χιουμοριστικό βίντεο της ΕΛ.ΑΣ για ασφαλή οδήγηση τις ημέρες του Πάσχα


    Έναν πρωτότυπο και ξεκαρδιστικό τρόπο διάλεξε φέτος η Ελληνική Αστυνομία να συμβουλεύσει τους ταξιδιώτες των ημερών του Πάσχα να κινηθούν στους δρόμους με ασφάλεια, αλλά και να τους ευχηθεί για τις άγιες αυτές ημέρες.

    Η ΕΛ.ΑΣ κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο ένα βίντεο μικρής διάρκειας, με τη μορφή διαφημιστικού, με στόχο να επιστήσει την προσοχή στους οδηγούς για την κυκλοφορία στους δρόμους κατά την πασχαλινή περίοδο, αντί όμως να «κουνήσει το δάχτυλο», διάλεξε έναν πιο αποτελεσματικό τρόπο, αφού αποφάσισε να χρησιμοποιήσει χιούμορ, αλλά και…emoji!

    Μέσω του βίντεο, μάλιστα, η Αστυνομία δεν παρέλειψε να κάνει χιούμορ ακόμη και για τον εαυτό της. Μέσα από το τηλεοπτικό σποτάκι διάρκειας 1 λεπτού και 45 δευτερολέπτων η ελληνική Αστυνομία περνάει τα μηνύματα της ασφαλούς οδήγησης, με τον δικό της τρόπο.

    Η «υπόθεση» του βίντεο, που παραπέμπει σε σκηνή από ταινία του παλιού ελληνικού κινηματογράφου, εκτυλίσσεται σε ένα χωριό, όπου ένας αστυνομικός τοποθετεί σε όλα τα οχήματα της πλατείας χαρτιά, με τη μορφή κλήσης, όπου όμως πάνω αναγράφονται ευχές για τις ημέρες του Πάσχα, αλλά και ζωγραφιές με χαρούμενες φατσούλες, τύπου emoji. Ο ανώτερός του το ανακαλύπτει και σπεύδει να τον επιπλήξει, γεγονός που προκαλεί έναν αστείο διαπληκτισμό μεταξύ τους.

    Δείτε το πρωτότυπο και χιουμοριστικό βίντεο της ΕΛ.ΑΣ για την ασφαλή οδήγηση τις ημέρες του Πάσχα:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Εξάρχεια: Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛΑΣ σε κτήρια υπό κατάληψη

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ένας αστυνομικός τραυματίας από επίθεση σε περιπολικό στον Πειραιά

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ο καιρός του Πάσχα: Η πρώτη επίσημη πρόβλεψη του Τάσου Αρνιακού (video)



    ΣΧΟΛΙΑ