• Top Stories

    Το Ποτάμι: Στις 3 και 4 Σεπτεμβρίου το κρίσιμο συνέδριο

    • NewsRoom

    Σταύρος Θεοδωράκης


    Άνοιγμα στην κοινωνία με στόχο την επανίδρυσή του επιχειρεί το Ποτάμι απευθύνοντας πρόσκληση σε προοδευτικές, φιλελεύθερες, κεντρώες και μεταρρυθμιστικές δυνάμεις, εν όψει του συνεδρίου που θα πραγματοποιηθεί στις 3 και 4 Σεπτεμβρίου.

    Χθές το απόγευμα συνεδρίασε υπό τον Σταύρο Θεοδωράκη το Πολιτικό Συμβούλιο του Ποταμιού και αποφασίστηκε η συγκρότηση «Επιτροπή Kοινής Πορείας», όπως αναφέρθηκε, η οποία και θα αναλάβει τις επαφές με εκπροσώπους Κινήσεων και Ομάδων του φιλελεύθερου και μεταρρυθμιστικού χώρου.

    Μετέχουν οι: Παντελής Αβραμίδης (επιχειρηματίας), Μαρία Δαμανάκη (δικηγόρος), Άννα Λυδάκη (καθηγήτρια Κοινωνιολογίας), Αντιγόνη Λυμπεράκη (καθηγήτρια Οικονομικών), Πάνος Μπιτζαξής (δικηγόρος – πρώην γ.γ. αθλητισμού), Κωστής Μπιτζάνης (διευθύνων σύμβουλος στην Τεχνόπολη), Μάκης Παπούλιας (επιχειρηματίας πρότυπης αγροτουριστικής μονάδας) και Δημήτρης Κυριακόπουλος (πρόεδρος του Α.Ο ΠΡΩΤΕΥΣ, από τα πρώτα ιδρυτικά στελέχη του Ποταμιού).

    Στο συνέδριο θα κληθούν να πάρουν μέρος εκπρόσωποι πολιτικών κινήσεων και προσωπικότητες που συγκρούονται με τον λαϊκισμό και πιστεύουν στην ανάγκη τολμηρών αλλαγών στη δημόσια διοίκηση, στην παιδεία, το περιβάλλον, την έρευνα, τις επενδύσεις, την οικονομία.

    Ο Σταύρος Θεοδωράκης στις αρχές Σεπτεμβρίου θα αποστείλει επιστολή σε 300 πολίτες -ανένταχτους κομματικά αλλά ενεργούς πολιτικά- τους οποίους θα καλέσει να συμμετέχουν στο συνέδριο ως συνδιοργανωτές και όχι μόνο ως σύνεδροι ή παρατηρητές. Η προσπάθεια για την δραστηριοποίηση νέων προσώπων θα ενισχυθεί με περιοδείες σε όλη τη χώρα που θα κάνουν ο επικεφαλής του Κινήματος, οι γραμματείς Κοινοβουλευτικού έργου Γιώργος Μαυρωτάς και Οργανωτικού Γιώργος Γκαρής, καθώς και ο εκπρόσωπος τύπου Δημήτρης Τσιόδρας.

    Σήμερα ξεκινά η περιοδεία του Σταύρου Θεοδωράκη στο Αγαθονήσι, στους Λειψούς και στην Σάμο.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ανοιχτή σύγκρουση στο Ποτάμι: Πόλεμος αναρτήσεων στο twitter Ψαριανού-Μαυρωτά

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χάρης Θεοχάρης: Σκέφτομαι την επιστροφή μου στο Ποτάμι



    ΣΧΟΛΙΑ