• Ροή Ειδήσεων

    Τι υποστηρίζει ο Στέφανος Χίος για το περιστατικό με τον πυροβολισμό στα γραφεία της εφημερίδας του

    • NewsRoom

    Στέφανος Χίος


    Με ανάρτησή της στην ηλεκτρονική της ιστοσελίδα, η εφημερίδα «Μακελειό» δίνει την δική της εκδοχή σχετικά με το συμβάν του πυροβολισμού που συνέβη στα γραφεία της εφημερίδας, στην Καλλιθέα.

    Ειδικότερα, το δημοσίευμα αναφέρει πως το απόγευμα της Τετάρτης εισήλθε στα γραφεία της εφημερίδας «νεαρός σωματώδης άνδρας», ο οποίος αναζητούσε τον κ. Χίο με «απειλές και βιαιοπραγίες». Το κείμενο σημειώνει δε πως «Κατά τη διάρκεια της εισόδου του ήταν ιδιαίτερα επιθετικός. Στη συνέχεια σημειώθηκε επεισόδιο για το οποίο δεν έχουν διευκρινιστεί οι λεπτομέρειες ως προς το τι  ακριβώς συνέβη».

    Επιπλέον, στην ανάρτηση αναφέρεται πως αμέσως μετά την είσοδό του «εισήλθαν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας προφανώς μετά από κλήση του φερόμενου δικαστικού επιμελητή. Ισχυρίζεται ότι κάποιος άγνωστος προς το παρόν, πυροβόλησε στον αέρα για εκφοβισμό. Έχουμε βάσιμες υπόνοιες ότι εξελίσσεται προβοκάτσια σε βάρος της εφημερίδας «Μακελειό» προκειμένου να μην κυκλοφορήσει. Αξίζει να σημειωθεί ότι το αυριανό φύλλο της εφημερίδας εμπεριείχε αποκαλύψεις – «φωτιά».

    Το δημοσίευμα καταλήγει: «Καταγγέλλουμε τον αστυνομικό διευθυντή Χριστόπουλο ο οποίος δεν επιτρέπει την είσοδο των συνηγόρων της εφημερίδας ώστε να διασφαλιστούν τα νόμιμα συμφέροντα τόσο των εργαζομένων όσο και της εκδότριας εταιρείας».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Δικαστικοί επιμελητές για τον πυροβολισμό στην εφ. «Μακελειό»: «Ο νόμος πρέπει να εφαρμόζεται για όλους»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ικαστικοί επιμελητές για τον πυροβολισμό στην εφ. «Μακελειό»: «Ο νόμος πρέπει να εφαρμόζεται για όλους»



    ΣΧΟΛΙΑ