• Κοινωνία

    Θρίλερ χωρίς τέλος στην Κρήτη: Αυτή είναι η οικογένεια που αγνοείται (pics)

    • NewsRoom


    Αγωνία χωρίς τέλος για τους συγγενείς και τους φίλους των τεσσάρων αγνοουμένων στην Κρήτη, οι οποίοι δεν έχουν δώσει σημάδια ζωής από τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν το Ι.Χ. στο οποίο επέβαιναν παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά του Γεροποτάμου στη Μεσαρά Κρήτης.

    Αγνοούμενοι είναι ο νεαρός Κ. Γ., η σύζυγός του Ρ. Τ., η αδελφή της Μ. και η μητέρα των δύο γυναικών Μ. Χ., σύμφωνα με το cretapost.gr.

    Οι έρευνες συνεχίζονται με αμείωτη ένταση, παρά το σκοτάδι, με τον Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κρήτης Νίκο Λαγουδάκη να επισημαίνει ότι στο σημείο θα παραμείνουν 40 άνδρες και τα μηχανήματα, ενώ με το πρώτο φως της ημέρας, θα υπάρξει ενίσχυση, τόσο σε ότι αφορά την έρευνα στις όχθες του ποταμού, όσο και από αέρος.

    Στο σημείο των ερευνών βρίσκεται ο Μανώλης Γιαννακάκης, πατέρας του 29χρονου από τον Άγιο Νικόλαο ο οποίος δήλωσε στους δημοσιογράφους “ακόμα ελπίζουμε…”. Ο ίδιος, συγγενείς αλλά και κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής επανέρχονται στο θέμα της μεγάλης επικινδυνότητας στο σημείο μιας και δεν υπάρχει καθόλου σήμανση.

    Στην επιχείρηση συμμετέχουν η Πυροσβεστική και η ΕΜΑΚ, η Αστυνομία και το Λιμενικό, συνδράμουν Εθελοντές διασώστες, ενώ κατά τη διάρκεια της ημέρας, πτήσεις πάνω από το σημείο έκανε και ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας. Στην επιχείρηση χρησιμοποιείται και βάρκα αλλά και drone της ΕΜΑΚ.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Θρίλερ στην Κρήτη: Ολονύκτιες έρευνες για τέσσερις αγνοούμενους που παρασύθηκαν από χείμαρρο



    ΣΧΟΛΙΑ