• Top Stories

    Θρίλερ στην Κρήτη: Ολονύκτιες έρευνες για τέσσερις αγνοούμενους που παρασύθηκαν από χείμαρρο

    • NewsRoom


    Σε εξέλιξη βρίσκεται από τη μια τα ξημερώματα, επιχείρηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της ΕΜΑΚ, για τον εντοπισμό αυτοκινήτου με επιβατες τέσσερα άτομα, που παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά στο Γεροπόταμο, στην περιοχή της Μεσαράς. Στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της Αστυνομίας και του Λιμενικού Σώματος ενώ εκτός από σκάφος της ΕΜΑΚ, χρησιμοποιείται και το drone της υπηρεσίας.

    Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, ο συναγερμός σήμανε λίγο μετά τη μια τα ξημερώματα όταν η γυναίκα που επέβαινε στο αυτοκίνητο τηλεφώνησε στην αστυνομία και κλαίγοντας άρχισε να φωνάζει «βοήθεια, πνιγόμαστε».

    Η άτυχη γυναίκα έδωσε στις Αρχές πληροφορίες για την τοποθεσία τους και έκτοτε ξεκίνησε μεγάλη επιχείρηση της ΕΜΑΚ, της Πυροσβεστικής, της Αστυνομίας και του Λιμενικού.

    Για τις έρευνες έχει «επιστρατευθεί» και drone της Πυροσβεστικής.

    Επιχείρησαν να κινηθούν από παράδρομο

    Σύμφωνα με το cretalive, η οικογένεια επρόκειτο να μεταβεί από τις Αρχάνες σε κοινωνική εκδήλωση στην περιοχή της Πόμπιας.

    Εκτιμάται ότι επιχείρησαν να μεταβούν στο χώρο της εκδήλωσης από κάποιον παράδρομο και όχι από τον κεντρικό δρόμο, με αποτέλεσμα το όχημα να παρασυρθεί από τα νερά χειμάρρου.

    Το συγκεκριμένο σημείο βρίσκεται σε απόσταση 20 χιλιομέτρων από την εκβολή του Γεροποτάμου, ο οποίος, σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής, έχει φουσκώσει σε σημαντικό βαθμό, λόγω της νεροποντής των ημερών.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί ούτε το όχημα, ούτε ίχνη των τεσσάρων επιβαινόντων.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Θρίλερ στη Λάρισα: Αγνοούμενη βρέθηκε στο σπίτι του δράστη που λήστεψε ενεχυροδανειστήριο

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θρίλερ στην Εύβοια: Βρέθηκε πτώμα πάνω σε βράχια



    ΣΧΟΛΙΑ