ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε νωρίτερα στη Θεσσαλονίκη.
Όπως αναφέρει το GR Times, τρία παιδιά μεταφέρθηκαν στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης στις 12 το μεσημέρι της Τετάρτης, μετά από τροχαίο ατύχημα στη Νικόπολη της Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δύο οχήματα συγκρούστηκαν στη συμβολή των οδών Κωνσταντίνου Παλαιολόγου με Λέσβου, με αποτέλεσμα το ένα από αυτά να καταλήξει σε στάση του ΟΑΣΘ, όπου εκείνη την ώρα περίμεναν το λεωφορείο επιβάτες, ανάμεσά τους και τα τρία ανήλικα.
Στο σημείο κλήθηκαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, διασώστες των οποίων παρείχαν τις Πρώτες Βοήθειες στους τραυματίες και στη συνέχεια τους μετέφεραν στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο.
Επί τόπου βρίσκονται δυνάμεις της Τροχαίας για την καταγραφή και την έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τροχαίο ατύχημα και η παράσυρση των ανηλίκων.
Διαβάστε επίσης:
Σεισμός 4,1 Ρίχτερ στο Αρκαλοχώρι
Παλλήνη: Νεκρός 60χρονος μετά από φωτιά σε εγκαταλελειμμένο κτήριο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ανδρουλάκης για Ανδρέα Παπανδρέου: «Πολιτικό φαινόμενο με διαρκές αποτύπωμα στην Ελλάδα»
- Πετρέλαιο: Το Ιράκ επαναφέρει την παραγωγή στα 3+ εκατ. βαρέλια ημερησίως μετά τον πόλεμο
- Εξαφάνιση 45χρονης στα Χανιά: «Ίσως σήμερα το ένταλμα για δολοφονία» – Στο μικροσκόπιο καταθέσεις και εργαστηριακά ευρήματα
- Μετρό Θεσσαλονίκης: Σε κανονική λειτουργία από σήμερα η βασική γραμμή – Τι ισχύει για τις κάρτες
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.