• Κοινωνία

    Τραγωδία στα Τέμπη: Επέστρεφαν Θεσσαλονίκη για τις σπουδές τους οι δίδυμες 20χρονες και η ξαδέρφη τους που σκοτώθηκαν

    • NewsRoom

    Οι δίδυμες κοπέλες και η ξαδέρφη τους που σκοτώθηκαν στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη


    Στη θλίψη έχει βυθιστεί το Καστράκι για τον θάνατο των δίδυμων κοριτσιών και της ξαδέρφης τους από τη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη.

    Οι εικοσάχρονες Θώμη και Χρύσα Πλακιά και η πρώτη τους ξαδέλφη Αναστασία Πλακιά σπούδαζαν στην Θεσσαλονίκη και το τριήμερο της Αποκριάς αποφάσισαν να το περάσουν μαζί με τις οικογένειες τους στον τόπο καταγωγής τους.

    Οι τρις κοπέλες επέβαιναν στο μοιραίο τρένο και δυστυχώς έχασαν και οι τρεις την ζωή τους στο φονικό δυστύχημα.

    «Είναι μια τραγωδία. Δύο αδέλφια, απόλυτοι νοικοκύρηδες της περιοχής με ξενοδοχείο και εστιατόρια στο Καστράκι που είναι το επίνειο των Μετεώρων έχασε τρία παιδιά. Ο ένας έχασε τα δίδυμα κορίτσια του και ο άλλος την μοναχοκόρη του» δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο Αλέξης Κούγιας στον οποίο οι δύο τραγικές οικογένειες έκαναν κρούση για να αναλάβει την υπόθεση

    Σύμφωνα με τον ίδιο, «ήταν αριστούχες μαθήτριες και πήγαιναν στη Θεσσαλονίκη για να συνεχίσουν τις σπουδές τους, αφού πέρασαν ένα τριήμερο με τους γονείς τους. Τέτοια δράματα θα ακούμε καθημερινά».

    Οι δίδυμες κοπέλες και η ξαδέρφη τους που σκοτώθηκαν στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη
    Οι δίδυμες κοπέλες και η ξαδέρφη τους που σκοτώθηκαν στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη

    Ταυτοποιήθηκαν μέσω DNA

    Οι γονείς των τριών κοριτσιών, μόλις έμαθαν τα νέα για το δυστύχημα πήγαν αμέσως στην Λάρισα όπου δυστυχώς μετά από ατελείωτες ώρες αγωνίας χρειάστηκε να δώσουν DNA προκειμένου να πιστοποιηθούν ότι οι τρεις σοροί ανήκουν στις νεαρές κοπέλες.

    H είδηση έχει βυθίσει στο πένθος την Καλαμπάκα καθώς πρόκειται για πολύ γνωστή οικογένεια, με έντονη επιχειρηματική δράση στην πόλη.

     

    Διαβάστε επίσης:

    Τέμπη: Ολοκληρώνονται οι επιχειρήσεις με τον τεμαχισμό του τρίτου βαγονιού

    Τραγωδία στα Τέμπη: Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος δυστυχήματος



    ΣΧΟΛΙΑ