• Top Stories

    Στο δικαστήριο ο στρατιωτικός που κατηγορήθηκε για απόπειρα αρπαγής γυναίκας!

    • NewsRoom


    Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε μέχρι τη δίκη του από το στρατιωτικό δικαστήριο, ο 40χρονος που φέρεται να επιτέθηκε σε νεαρή γυναίκα και με τη βία προσπάθησε να τη βάλει μέσα στο αμάξι του. Με όρο ότι δεν θα πλησιάσει την καταγγέλλουσα ξανά, ο 40χρονος αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες σχετικά με τα όσα κατέθεσε το θύμα.

    Ο φερόμενος δράστης συνελήφθη αργά το απόγευμα της Παρασκευής στο πλαίσιο του αυτοφώρου και λόγω της ιδιότητάς του ως στρατιωτικός, οδηγήθηκε στη Λάρισα όπου απολογήθηκε ενώπιον στρατιωτικής εισαγγελέως και ανακρίτριας.

    Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε, δηλώνει ότι η αστυνομία έπιασε λάθος πρόσωπο και η γυναίκα έκανε ένα τρομερό λάθος: «Υπάρχουν στοιχεία τα οποία κατατέθηκαν αρμοδίως από το φερόμενο ως δράστη. Πιστεύουμε ότι η κυρία έκανε ένα τρομερό λάθος. Τα στοιχεία αυτά και τα πραγματικά γεγονότα θα αποδείξουν ότι ο εντολέας μου δεν έχει ουδεμία εμπλοκή στο συγκεκριμένο περιστατικό», δήλωσε στο LamiaReport ο συνήγορος του Δημήτρη Κρούπη.

    Από την πλευρά της νεαρής Λαμιώτισσας που δέχτηκε την επίθεση, η συνήγορος Πολιτικής Αγωγής, Σοφία Σταυράκη με γραπτή της δήλωση μας ανέφερε τα εξής:

    «Όσον αφορά στην υπερασπιστική γραμμή του δράστη δεν θα προβώ σε κανένα σχόλιο, καθόσον όλα τα στοιχεία βρίσκονται στα χέρια της δικαιοσύνης, η οποία έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο. Επισημαίνω, όμως, τα εξής, σεβόμενη τα εμπλεκόμενα μέρη και το στάδιο της διαδικασίας, που δεν μου επιτρέπει να δώσω περαιτέρω πληροφορίες. Κανένας άνθρωπος δεν καταθέτει μήνυση τέτοιας σοβαρότητας και ουσίας, αν δεν υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία.

    Η εντολέας μου, παρ’ολο το σοκ που υπέστη από το περιστατικό σε βάρος της, συγκράτησε το όνομα που της ανέφερε ο δράστης, προέβη σε αναζήτηση αυτού στα social media και ειδικότερα στο Facebook και την ίδια ημέρα το μεσημέρι, ήτοι την 1/03/2018, αναγνώρισε το πρόσωπο του δράστη.

    Την επομένη ημέρα, 2/03/2018, και αφού συνελήφθη ο δράστης στα πλαίσια της αυτόφωρης διαδικασίας, αναγνωρίστηκε από την εντολέα μου δια ζώσης στο τμήμα Ασφαλείας Λαμίας και ενώπιον των αρμοδίων αστυνομικών υπαλλήλων».

     

     

     



    ΣΧΟΛΙΑ