ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στη διάθεση της Δικαιοσύνης έθεσε το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών όλες τις καταγγελίες για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας που έχουν γίνει στο Πειθαρχικό του Συμβούλιο σε βάρος ανθρώπων του Θεάτρου.
Μέσα σε 50 λεπτά, ο Πασχάλης Τσαρούχας, πρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου του ΣΕΗ, κατέθεσε στον εισαγγελέα και του παρέδωσε τους φακέλους με τις καταγγελίες παραγεγραμμένες και μη, τόσο σε βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη όσο και σε βάρος οποιουδήποτε άλλου καταγγελλόμενου.
Σε δήλωσή του ο κ. Τσαρούχας ανέφερε:
“Καταθέσαμε τους φακέλους. Ελπίζουμε για την καλύτερη έκβαση των υποθέσεων. Δεν μπορώ να πω ούτε πόσες υποθέσεις κατέθεσα, ούτε ποιες. Οι καταγγελίες είναι για προσβολή γενετήσιας ελευθερίας. Δεσμευθήκαμε ότι οποιαδήποτε νέο στοιχείο θα το συμπληρώσουμε».
Διαβάστε επίσης
Στον εισαγγελέα ο φάκελος του ΣΕΗ με όλες τις καταγγελίες σεξουαλικής παρενόχλησης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η GameStop εξετάζει πιθανή πρόταση εξαγοράς του eBay – Άλμα στη μετοχή και ανατροπή στα M&A δεδομένα
- ΠΟΥ: Πράσινο φως για την πρώτη θεραπεία ελονοσίας σε βρέφη
- Νέες τουρκικές αιχμές: Κατηγορίες περί «αδράνειας» της Αθήνας για τον στολίσκο προς Γάζα
- Δημοσκόπηση Marc: Άνοδος για ΝΔ πάνω από 32% μετά τα νέα μέτρα € 500 εκατ. και την επίσκεψη Μακρόν – Σταθερά δεύτερο το ΠΑΣΟΚ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.