• Top Stories

    Σοκ στην Κρήτη: Δάσκαλος χαστούκισε μαθητή γιατί είχε απορία

    • NewsRoom


    Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στην Κρήτη και συγκεκριμένα στην Σητεία με εκπαιδευτικό που διέπραξε βιαιοπραγία εναντίον μαθητή που είχε απορία για το μάθημα.

    Όπως είναι φυσικό οι γονείς έχουν μαζέψει υπογραφές σε δύο δημοτικά σχολεία στην Σητεία Κρήτης, έτσι ώστε να διώξουν τον εν λόγω εκπαιδευτικό, ο οποίος σύμφωνα με τους ίδιους χαστούκισε τον μαθητή όταν εκείνος εξέφρασε μία απορία του.

    Σύμφωνα με τους γονείς, ο λόγος της κινητοποίησης είναι η ανάρμοστη συμπεριφορά του δασκάλου εντός του σχολείου και της τάξης.

    Ο εκπαιδευτικός ειδικότητας φέρεται πάντα σύμφωνα με την καταγγελία να χαστούκισε μαθητή για μία απορία, ενώ φέρεται ακόμη να υπάρχουν καταγγελίες ότι ο λόγος του είναι ακραίος και ξενοφοβικός.

    Μαθητές σχολείου

    Περιστατικά ακραίας συμπεριφοράς φέρεται να έχουν σημειωθεί και στα δύο σχολεία που δίδασκε μέχρι πρότινος ο εκπαιδευτικός.

    Οι πρακτικές του μάλιστα είχαν ωθήσει τους γονείς να συναντηθούν μαζί του προκειμένου να ζητήσουν εξηγήσεις χωρίς ωστόσο όπως τονίζουν να λάβουν κάποια πειστική εξήγηση.

    Πάντως, σύμφωνα με το δημοσίευμα, αποφασίσθηκε η μετάθεση του εκπαιδευτικού σε άλλο σχολικό συγκρότημα με στόχο να κοπάσουν οι αντιδράσεις από γονείς και παιδιά.

    Πηγή: KRHTHTV

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Συμβαίνει τώρα! Στο δικαστήριο μεταφέρονται οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έβρος: Πυροβολισμοί από Τούρκους – Σύλληψη Τούρκου υπήκοου από Έλληνες

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τραγωδία στην Κρήτη-Τρεις νέοι νεκροί σε τροχαίο (pics)



    ΣΧΟΛΙΑ