• LIFE&STYLE

    Αποκλειστικό! Ποια διάσημη Ελληνίδα fashion blogger κατηγορείται για βιαιoπραγία κατά του 2χρονου γιου της (video)

    • NewsRoom
    ζηνα χαρκοπλια

    Zina Charkoplia


    Βαριές κατηγορίες αντιμετωπίζει μία από τις πιο διάσημες Ελληνίδες fashion blogger, με καριέρα σε Ελλάδα και εξωτερικό.

    Ο λόγος για την Ζωή Χαρκοπλιά, (γνωστή και ως Zina Charkoplia), η οποία κατηγορείται από τον πρώην σύντροφό της για βιαιοπραγία κατά του 2χρονου γιου τους.

    Η 32χρονη γυναίκα, που διαμένει τον τελευταίο καιρό στην Ισπανία μαζί με τον Ισπανό σύντροφό της, ανέβασε χθες στον επαγγελματικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο, στο οποίο εμφανίζεται το 2 ετών παιδί της να δέχεται επανειλλημένα χτυπήματα στο κεφάλι του, όπως υποστηρίζει ο δικηγόρος του πρώην συντρόφου και πατέρα του παιδιού της.

    Συγκεκριμένα, το παιδί φαίνεται να κλαίει την ώρα που με αυταρχικό τρόπο στα ισπανικά του επιβάλλεται από τον σύντροφο της blogger, να πει την λέξη SI (ναι στα ισπανικά) και όσο το παιδί δεν αποκρίνεται δέχεται πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι κατά τα οποία καταγράφεται και ο ήχος που παράγει το κρανίο του παιδιού.

    Το εν λόγω βίντεο αναρτήθηκε, πιθανώς κατά λάθος, καθώς μετά από μερικά λεπτά διαγράφηκε.

    Η Ζωή Χαρκοπλιά, όπως είναι το όνομά της, μετά τον χωρισμό της από τον πατέρα του παιδιού της, Αλέξανδρο Μανωλόπουλο, εγκατέλειψε την χώρα και μετανάστευσε στην Ισπανία, όπου και διαμένει με το νέο της σύντροφό.

    Είναι Δημιουργός του Fashionvibe, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ελλάδα, αλλά τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στην Βαρκελώνη ως image director κορυφαίου high street brand.

    Ο λογαριασμός της στο Instagram ξεπερνά τους 200.000 followers, οι οποίοι παρακολουθούν κάθε της βήμα μέσα από τις φωτογραφίες και τα βίντεο που μοιράζεται στο δημοφιλές social network.

    View this post on Instagram

    “Oh Marant” @isabelmarant

    A post shared by Zina Charkoplia (@zinafashionvibe) on

    Η επίσημη δήλωση της δικηγορικής εταιρείας Αγαπηνός που εκπροσωπεί τον Αλέξανδρο Μανωλόπουλο:

    «Λάβαμε σήμερα 20-08-2019 από τον εντολέα μας Αλέξανδρο Μανωλόπουλο οπτικοακουστικό υλικό το οποίο δημοσίευσε η πρώην σύντροφός του Ζωή Χαρκοπλιά, γνωστή και ως Zina Charkoplia, στον επαγγελματικό της λογαριασμό κοινωνικής δικτύωσης instagram “zinafashionvibe – Zina Charkoplia – Tough Cookie” στο οποίο εμφανίζεται άγνωστο αλλοδαπό άτομο να βιοπραγεί κατά του βρέφους – κοινού τέκνου του εντολέα μας με την ανωτέρω κυρία. Το άτομο αυτό πιθανολογείται από τον εντολέα μας ότι είναι ο ερωτικός της σύντροφος Jordi Guell Recasens.

    Καταθέσαμε άμεσα έγκληση για τα ανωτέρω αδικήματα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών η οποία έχει αρμοδιότητα κατά τα άρθρα 6 και 7 του νέου Ποινικού Κώδικα ώστε να ασκηθεί άμεσα δίωξη κατά των ανωτέρω για τις αναφερόμενες επαίσχυντες πράξεις.

    Για την υπόθεση θα ενημερωθεί άμεσα και η Εισαγγελία Ανηλίκων ώστε να πράξει τα δέοντα αναφορικά με την αρμοδιότητά της στην Ελλάδα.

    Επισημαίνουμε ότι οι ανωτέρω εγκληματικές πράξεις έλαβαν χώρα κατά τις διακοπές στις οποίες βρίσκεται η κυρία Χαρκοπλιά με τον Ισπανό σύντροφό της, παραβιάζοντας την επικοινωνία του βρέφους με τον πατέρα- εντολέα μας, ο οποίος μετέβη σύμφωνα με την απόφαση του Πρωτοδικείου Θήβας στην Βαρκελώνη ώστε να έχει την καθορισμένη με το παιδί επικοινωνία, αλλά ουδέποτε του παραδόθηκε το παιδί.

    Αντιθέτως, σημειώθηκαν και αναρτήθηκαν (!) οι ανωτέρω πράξεις. Πιθανολογείται ότι οι πράξεις που φαίνονται στο οπτικοακουστικό υλικό έλαβαν χώρα και αναρτήθηκαν ως μέσο (νοσηρής) χλεύης προς τον εντολέα μας.

    Το δικηγορικό γραφείο μας έχει απόλυτη εμπιστοσύνη ότι οι Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών θα κινηθεί ταχύτατα για την προστασία του βρέφους».

    Δείτε το βίντεο που ανέβασε και διέγραψε η Zina Charkoplia:



    ΣΧΟΛΙΑ