ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αμπελόκηποι: Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους η 72χρονη που κακομεταχειρίζονταν ηλικιωμένες σε παράνομο γηροκομείο
Περισσότερα από 40 κρούσματα κορονοϊού βρέθηκαν σε οίκο ευγηρίας στο Μαρούσι, με τις υγειονομικές αρχές του ΕΟΔΥ να έχουν τεθεί σε συναγερμό.
Πρόκειται για εργαζομένους και τροφίμους στο γηροκομείο «ΘΑΛΕΡΟΣ», οι οποίοι διαγνώστηκαν θετικοί, έπειτα από τεστ που διενεργήθηκαν.
Όπως αναφέρουν πληροφορίες, περισσότεροι από 10 τρόφιμοι μεταφέρθηκαν εκτάκτως σε νοσοκομεία, καθώς η κατάστασή τους κρίθηκε σοβαρή.
Σημειώνεται ότι η δομή είχε πραγματοποιήσει κανονικά τον εμβολιασμό, ενώ τηρούνταν όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας προκειμένου να μην μεταδοθεί ο ιός μέσα στον οίκο ευγηρίας.
Διαβάστε επίσης:
Γώγος: Ανησυχία για τις τρεις μεταλλάξεις κορονοϊού – «Πάντα υπάρχει ενδεχόμενο να ξανακλείσουμε»
Στον ανακριτή ο προπονητής που κατηγορείται για τον βιασμό 11χρονης αθλήτριας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Φωτιά τώρα στη Θεσσαλονίκη – Σηκώθηκαν 3 εναέρια, μήνυμα του 112 για τους καπνούς
- ΕΚΤΑΚΤΟ: Goldman Sachs και Piraeus Securities ξεκίνησε διαδικασία placement για έως 6 εκατ. μετοχές της Cenergy
- Θανατηφόρο τροχαίο στην Αγία Παρασκευή: Πέθανε πεζή που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο
- Αβραμόπουλος για το ένταλμα σύλληψης του Βελγίου: Δεν θα κάνω χρήση της ασυλίας, ζητώ πλήρη δικαστική έρευνα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.