ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ελεύθερη από το δικαστήριο η 72χρονη που συνελήφθη να παρέχει στέγη σε ηλικιωμένους μέσα σε άθλιες συνθήκες σε παράνομη μονάδα σε διαμέρισμα των Αμπελοκήπων.
Η γυναίκα οδηγήθηκε σημερα στο Αυτόφωρο να δικαστεί για τις κατηγορίες της απόπειρας εκβίασης, της έκθεσης σε κίνδυνο κατα συρροή και της απείθειας. Όμως η δίκη της αναβλήθηκε για τις 6 Μαϊου, καθώς δεν είχαν κληθεί για να καταθέσουν ουσιώδεις μάρτυρες.
Το δικαστήριο άφησε την 72χρονη ελεύθερη με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης στο αστυνομικο τμήμα της περιοχής της μία φορά μέχρι να γίνει η δίκη της.
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Banderol: Ο νέος φθηνός ρωσικός πύραυλος που «σαρώνει» τα λιμάνια της Ουκρανίας
- Hellenic Train: Ξεκίνησαν οι δοκιμές του πρώτου νέου υβριδικού Intercity Blues στην Ελλάδα
- Γαλλία: Ενισχύονται οι έλεγχοι στα σύνορα μετά τα γεγονότα της Θέουτας
- Γερμανία: Παρατείνει τους συνοριακούς ελέγχους μετά την κρίση στη Θέουτα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.