• Top Stories

    Σε σοκ η οικογένεια του 15χρονου αυτόχειρα – Τι είπαν στην αστυνομία

    Πηγή φωτό: ΣΚΑΪ


    Σε εξέλιξη, με διακριτικό τρόπο, βρίσκονται οι έρευνες των Αρχών για την απονενοημένη πράξη του 15χρονου μαθητή από την Αργυρούπολη, ο οποίος έβαλε τέλος στη ζωή του υπό την πίεση τραμπουκισμών από συνομηλίκους του, όπως τουλάχιστον αναφέρεται σε ιδιόχειρο σημείωμα που βρέθηκε δίπλα του.

    Ο νεαρός βρέθηκε απαγχονισμένος χθες τα ξημερώματα από τους γονείς του στο μπαλκόνι του σπιτιού τους. Το προηγούμενο βράδυ είχε πάει σε πάρτι.

    Πρώτοι που εξετάστηκαν από την αστυνομία ήταν οι γονείς, οι οποίοι φέρονται να είπαν πως δεν είχαν αντιληφθεί ότι ο γιος τους αντιμετώπιζε τόσο σοβαρά προβλήματα. Ωστόσο, η οικογένεια βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και δεν έχει μπορέσει να δώσει λεπτομερή περιγραφή της κατάστασης.

    Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανηλίκων, που έχει αναλάβει την υπόθεση, θα λάβουν καταθέσεις και από τους καθηγητές του μαθητή (είχε τελειώσει την Α’ Λυκείου), ενώ δεν αποκλείεται να κληθούν για κατάθεση και συμμαθητές του, για να διαπιστωθεί εάν ευσταθούν όσα έγραψε ο 15χρονος στο σημείωμά του.

    Στο ιδιόχειρο σημείωμα που βρέθηκε δίπλα στον 15χρονο εξηγεί τους λόγους που τον ώθησαν να βάλει τέλος στη ζωή σου. Σύμφωνα με πληροφορίες, αναφέρει ότι ήταν θύμα σχολικού εκφοβισμού από συγκεκριμένους συμμαθητές του, τους οποίους μάλιστα κατονόμασε. Αποφάσισε, όπως γράφει, να δώσει τέλος στη ζωή τους καθώς δεν άντεχε το bullying.

    «Αγαπάω τη μητέρα μου, τον πατέρα μου και τον αδερφό μου» γράφει ο 15χρονος και αναφέρει τα ονόματα έξι ατόμων από τα οποία ισχυρίζεται ότι δεχόταν bullying. «Αυτοί με κατέστρεψαν. Καταστρέψτε τους» γράφει.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για τον 15χρονο αυτόχειρα στην Αργυρούπολη

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Υπόθεση Γιακουμάκη θυμίζει η αυτοχειρία του 15χρονου στην Αργυρούπολη – Το μήνυμα στα social media



    ΣΧΟΛΙΑ