• Πολιτική

    Υπόθεση Γιακουμάκη θυμίζει η αυτοχειρία του 15χρονου στην Αργυρούπολη – Το μήνυμα στα social media

    Πηγή φωτό: ΣΚΑΪ


    Η αυτοκτονία του 15χρονου μαθητή στην Αργυρούπολη παραπέμπει στην υπόθεση του φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη, ο οποίος υπήρξε θύμα bullying από συμφοιτητές του.

    Ο 15χρονος βρέθηκε την Κυριακή απαγχονισμένος στο μπαλκόνι του σπιτιού του, ενώ είχε αφήσει ένα μήνυμα με πολλούς αποδέκτες.

    Ο ίδιος εντοπίστηκε νεκρός λίγο αφότου επέστρεψε από πάρτι. Ο πατέρας του διατηρεί εστιατόριο στα νότια προάστια, ενώ παλαιότερα είχε ασχοληθεί με την αυτοδιοίκηση.

    Στο σημείωμά του ο μαθητής που έδωσε τέλος στη ζωή του έκανε λόγο για bullying που βίωνε από συμμαθητές του στο σχολείο που πήγαινε.

    Μάλιστα, σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ κατονομάζει 6 συμμαθητές του ως ηθικούς αυτουργούς.

    «Αγαπάω τη μητέρα μου, τον πατέρα μου και τον αδερφό μου» έγραψε και αφού κατονόμασε τους 6 συμμαθητές του ανέφερε: «Αυτοί με κατέστρεψαν. Καταστρέψτε τους».

    Προβληματισμό προκαλούν όμως και τα μηνύματα που είχε δημοσιεύσει ο ίδιος στα social media λίγες ημέρες πριν προβεί στο απονενοημένο διάβημα.

    Πηγή φωτό: ΣΚΑΪ

    Σε μία από αυτές τις αναρτήσεις έγραφε χαρακτηριστικά: «Όποιος μιλάει άσχημα κατά την απουσία σου, φοβάται την παρουσία σου».

    Οι γονείς αναμένονται να καταθέσουν τις επόμενες ημέρες προκειμένου να δώσουν – εάν και εφόσον γνωρίζουν – στοιχεία για τις συνθήκες και κυρίως τα αίτια που οδήγησαν το παιδί στην αυτοκτονία.

    Η έρευνα του τμήματος Ανηλίκων βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Σοκ στην Αργυρούπολη: Αυτοκτόνησε 15χρονος μαθητής – Άφησε σημείωμα με καταγγελίες για bullying

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλη διαδικτυακή απάτη: «Πωλούσε» στοιχηματικές υπηρεσίες έναντι αδρής αμοιβής

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σοκ στην Αχαΐα: 36χρονη μητέρα τριών παιδιών βρέθηκε κρεμασμένη σε αποθήκη



    ΣΧΟΛΙΑ