• Κοινωνία

    Ρούλα Πισπιρίγκου: Είχα ψάξει στο Internet για αναισθητικές ουσίες που χορηγήθηκαν στην Τζωρτζίνα

    • NewsRoom
    Η 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου από την Πάτρα

    Η 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου από την Πάτρα


    Στην αθωότητά της επιμένει η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία σε νέα συνέντευξή της από τη φυλακή αναφέρθηκε στα νέα στοιχεία που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.

    Ειδικότερα, η κατηγορούμενη για τη δολοφονία της κόρης της Τζωρτζίνας, μιλώντας στη Σίσσυ Χριστίδου, απαντώντας σχετικά με τις διαφημίσεις για κεταμίνη που βρέθηκαν στο τάμπλετ της Τζωρτζίνας,  παραδέχθηκε πως η ίδια είχε ψάξει για θανατηφόρες ουσίες, αρνούμενη ωστόσο πως έψαξε ειδικά για την ουσία κεταμίνη.

    Όπως ανέφερε, αναζήτησε στοιχεία για την ουσία φαινοβαρβιτόλη που είχε χορηγηθεί στην Τζωρτζίνα και μάλιστα από το κινητό της. Σύμφωνα με την Πισπιρίγκου, τόσο το τάμπλετ όσο και το κινητό της ήταν συνδεδεμένα με το mail της και, όπως ανέφερε, ό,τι είχε ψάξει στο ένα θα φαινόταν και στο άλλο.

    Η 33χρονη απάντησε πως το τάμπλετ το είχε μαζί της στο νοσοκομείο, όπως και το λάπτοπ, ενώ πρόσβαση στο τάμπλετ όπως αποκαλύπτει είχε και ο Μάνος Δασκαλάκης, τις ώρες που βρίσκονταν στο νοσοκομείο.

    «Το τάμπλετ τους τελευταίους μήνες της το είχαμε (Τζωρτζίνα) απλά για να βλέπει παιδικά και διάφορα σίριαλ κοντά στο κρεβάτι της ή όπου καθόταν. Δεν το είχαμε για αναζητήσεις, ήταν δικό της το τάμπλετ. Γι’ αυτό και το έβαλα μαζί της γιατί έβαζα τα αγαπημένα αντικείμενα των παιδιών. Και στα τρία το έχω κάνει αυτό».

    Στην ερώτηση γιατί τοποθετήθηκε το τάμπλετ κάτω από το κεφάλι της Τζωρτζίνας η 33χρονη αναφέρει πως εκείνη της το είχε βάλει από πάνω και δεν γνωρίζει πως κατέληξε εκεί. «Το έβαλα πάνω στο στήθος της. Κάτω από το σαγόνι της. Εκεί το έβαλα στα πλάγια. Ε, προφανώς από την, όπως κουνήθηκε, πήγε από κάτω, εντάξει».

    Σχετικά με την κεταμίνη η Ρούλα Πισπιρίγκου ανέφερε πως μέσα στο δωμάτιο που νοσηλευόταν η 9χρονη, τη μοιραία στιγμή βρίσκονταν «συγκεκριμένοι άνθρωποι». «Εγώ, οι γιατροί και οι νοσηλευτές». Συνέχισε λέγοντας: «Εγώ λέω δεν είμαι (η ένοχη), οι γιατροί λένε ότι δεν είναι, άρα…».

    Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στο βαλιτσάκι των γιατρών που βρισκόταν στην παιδοχειρουργική, λέγοντας χαρακτηριστικά πως σύμφωνα με τη δικογραφία μέσα σε αυτό υπήρχε κεταμίνη: «Δεν χορήγησαν αλλά υπάρχει». Μάλιστα, σημειώνει πως αυτό φαίνεται και από την ανακοίνωση του νοσοκομείου.

    Σε ερώτηση πώς εξηγεί την κεταμίνη που βρέθηκε στον οργανισμό της κόρης της, η ίδια απάντησε: «Έχω πει στην ομολογία μου πως την εξηγώ την κεταμίνη. Εγώ δεν την ήξερα την ουσία αυτή. Πρόσβαση δεν έχω πουθενά και αυτό φαίνεται σιγά- σιγά και θα φανεί μέχρι το τέλος της υπόθεσης, εγώ δεν έχω πρόσβαση και η κεταμίνη απ’ ό,τι είδα και από τις απαντήσεις του «Παίδων» στη δικογραφία και αυτά, είναι στο βαλιτσάκι της ΜΕΘ που κατέβηκαν να διασωληνώσουν το παιδί».

    Διαβάστε επίσης:

    Τάκης Θεοδωρικάκος: Η αλήθεια θα λάμψει για την υπόθεση θανάτων των τριών παιδιών στην Πάτρα

    Υπόθεση Πάτρας: Αποζημίωση 1,5 εκατ. ευρώ για τον θάνατο της Μαλένας ήθελαν Πισπιρίγκου και Δασκαλάκης



    ΣΧΟΛΙΑ