• Κοινωνία

    Τάκης Θεοδωρικάκος: Η αλήθεια θα λάμψει για την υπόθεση θανάτων των τριών παιδιών στην Πάτρα

    • NewsRoom
    Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος

    Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος


    Βέβαιος πως η αλήθεια «θα λάμψει» στην υπόθεση των θανάτων τριών παιδιών στην Πάτρα εμφανίστηκε ο  υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.

    Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Θεοδωρικάκος ανέφερε πως απόλυτη προτεραιότητα της κυβέρνησης είναι η  ασφάλεια των πολιτών. «Η αστυνομία είναι δίπλα στον πολίτη, απελευθερώνονται δυνάμεις από πάρεργα που έκανε μέχρι τώρα η αστυνομία για να αυξηθεί η δύναμή της στις γειτονιές και για αυτό η εγκληματικότητα σταδιακά μειώνεται τόσο στο λεκανοπέδιο της Αττικής όσο και στην υπόλοιπη χώρα».

    Όπως ανέφερε, το τελευταίο διάστημα, υπάρχουν αλλεπάλληλες εξιχνιάσεις εγκλημάτων. «Το ίδιο συμβαίνει και με την υπόθεση των ημερών. Να έχετε απόλυτη εμπιστοσύνη στην αστυνομία και τις ανακριτικές αρχές. Η αλήθεια θα λάμψει», τόνισε ο υπουργός.

    Ο κ. Θεοδωρικάκος αναφέρθηκε στην ακρίβεια και την ενεργειακή κρίση, επισημαίνοντας πως πρώτο μέλημα του πρωθυπουργού είναι «να στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις την ελληνική οικογένεια, κάθε ελληνικό νοικοκυριό, γιατί υπάρχει μεγάλη δοκιμασία από την ακρίβεια, από τις τιμές του ηλεκτρικού ρεύματος που έχουν εκτοξευτεί».

    Ανέφερε δε πως ο κ. Μητσοτάκης δίνει μάχη στην Ευρώπη ώστε η Ε.Ε να αναλάβει συνολικά τη στήριξη των νοικοκυριών. Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη τόνισε πως είναι ξεκάθαρη η αποφασιστικότητα της κυβέρνησης να εκπονήσει εθνικό σχέδιο για τη μείωση των τιμών του ρεύματος.

    Διαβάστε επίσης:

    Θεοδωρικάκος: Ενωμένοι βάζουμε τέλος στην τρέλα του χουλιγκανισμού

     



    ΣΧΟΛΙΑ