• Top Stories

    Ψαριανός: Αυτό το χάλι δεν περιγράφεται – Εκλογές η μόνη λύση

    • NewsRoom


    «Σε όλα αυτά που ζούμε, η μόνη λύση είναι οι εκλογές» ανέφερε ο ανεξάρτητος, πλέον, βουλευτής Γρηγόρης Ψαριανός. «Αυτό το χάλι το τωρινό δεν περιγράφεται. Δικαίως ο κόσμος αγανακτεί, όλο αυτό είναι νερό στο μύλο της Χρυσής Αυγής και κάθε ψυχοπαθή. Σε όλα αυτά τα ζητήματα μόνο οι εκλογές μπορεί να δώσουν λύση» δήλωσε μιλώντας στο Πρώτο Θέμα 104,6.

    Απαντώντας στα σενάρια που ήθελαν τον κ. Θεοχαρόπουλο να ενσωματώνεται στην ΚΟ του Ποταμιού είπε ότι «αυτό μπορούσε να γίνει, αν είχε πάει κάποιος από πριν στο Ποτάμι να γίνουν έξι. Τώρα δεν μπορεί να ξαναγίνει Κοινοβουλευτική Ομάδα, πρέπει να είναι δέκα, για να κάνουν ΚΟ».

    Ο Γρηγόρης Ψαριανός ξεκαθάρισε ότι «δεν υπάρχει περίπτωση να μετακινηθώ σε άλλη Κοινοβουλευτική Ομάδα μεσούσης της κοινοβουλευτικής περιόδου. Όταν κλείσει η Βουλή και προκηρυχθούν εκλογές, θα δούμε».

    Αναφερόμενος στην Συμφωνία των Πρεσπών, ο κ. Ψαριανός είπε: «Αμφιβάλλω αν ένας στους εκατό την έχει διαβάσει».

    Μιλώντας για την σύγκρουση Καμμένου και Κοτζιά είπε ότι είναι «τραγικό και άθλιο» να συγκρούονται με αυτόν τον τρόπο οι δυο κορυφαίοι υπουργοί της κυβέρνησης και διερωτήθηκε «Δεν υπάρχουν εισαγγελείς;».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Διαλύεται το Ποτάμι: Ανεξαρτητοποιήθηκε και ο Γρηγόρης Ψαριανός

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ψαριανός: Επαφές Θεοδωράκη με Θεοχαρόπουλο για ένταξη στο Ποτάμι-Διαψεύδει ο ανεξάρτητος βουλευτής



    ΣΧΟΛΙΑ