ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Προβλήματα στην Αττική με πτώσεις δένδρων, πινακίδων και άλλων αντικειμένων, χωρίς ευτυχώς να αναφερθούν τραυματισμοί, δημιούργησαν οι ισχυροί άνεμοι, κυρίως κατά τη διάρκεια της νύχτας.
Η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχτηκε πάνω από 100 κλήσεις για τέτοιου είδους προβλήματα, ιδιαίτερα στα νότια προάστια και ειδικότερα στην Γλυφάδα και τη Βούλα, όπου μέχρι και αυτή την ώρα τα συνεργεία δουλεύουν πυρετωδώς για να κόψουν τα δέντρα που έχουν πέσει και να ανοίξουν τους δρόμους.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, σε κάποιες περιπτώσεις προκλήθηκαν ζημιές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ – ΜΠΕ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ποιος αμερικανικός κολοσσός εξαγοράζει την Foot Locker έναντι $2,4 δισ.
- Ευρωπαϊκή Επιτροπή: Οι διαφημίσεις στο TikTok παραβιάζουν τον νόμο για τις ψηφιακές υπηρεσίες
- Ο διπλός έρωτας του Γουόρεν Μπάφετ: Πώς η γυναίκα της ζωής του τον άφησε… για να τον σώσει και το απρόσμενο τρίγωνο
- Πέτρα Έκλεστοουν: Η «χρυσή κληρονόμος» πουλά την υπερπολυτελή έπαυλη των 42 εκατ. ευρώ που έγινε talk of the town στο LA – MononewsTV
