• Top Stories

    Ποιον στηρίζει το ΚΙΝΑΛ στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

    • NewsRoom


    Την υποψηφιότητα του Νίκου Τσιλιμίγκα στηρίζει το Κίνημα Αλλαγής για την Περιφέρεια Θεσσαλίας. Η απόφαση ελήφθη χθες το βράδυ ομόφωνα από το Περιφερειακό Συμβούλιο του κόμματος που συνεδρίασε στη Λάρισα.

    Η ανακοίνωση της απόφασης αναφέρει ότι «ομόφωνα αποφάσισε τη στήριξη της υποψηφιότητας του Καθηγητή Καρδιοχειρουργού Νικόλαου Τσιλιμίγκα ως επικεφαλής της παράταξης που θα συμμετέχει στις επερχόμενες περιφερειακές εκλογές του Μαΐου 2019. Η εξαιρετική παρουσία του στις προηγούμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, η επιστημονική του κατάρτιση, η αγάπη του για τον άνθρωπο, η κοινωνική του αναγνώριση και η πολιτική συνέπεια που έχει επιδείξει ο Νίκος Τσιλιμίγκας σε όλες τις κρίσιμες μάχες, αποτελούν εκείνα τα χαρακτηριστικά που μπορούν να διασφαλίσουν μια άλλη πορεία για τη Θεσσαλία.

    » Είμαστε σίγουροι ότι μπορεί να σχεδιάσει και να οδηγήσει μαζί με τον συνδυασμό του στην οικονομική και κοινωνική ανάταση της Θεσσαλίας. Το Κίνημα Αλλαγής με όλες τις δυνάμεις του στους 4 νομούς θα στηρίξει αυτήν την προσπάθεια».

    Ο Νίκος Τσιλιμίγκας θα είναι αντίπαλος του Κώστα Αγοραστού, νυν περιφερειάρχη Θεσσαλίας, ο οποίος θα είναι εκ νέου υποψήφιος με τη ΝΔ. Την περίπτωση Τσιλιμίγκα, κόντρα στην υποψηφιότητα Αγοραστού, εξετάζει και ο ΣΥΡΙΖΑ, θεωρώντας ότι μία τέτοια υποψηφιότητα μπορεί να περπατήσει.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ποιους έκλεισε το ΚΙΝΑΛ για τις Περιφέρειες Δυτ. Ελλάδας και Δυτ. Μακεδονίας

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κλείδωσαν τα ονόματα: Ποιους υποψηφίους θα στηρίξει η ΝΔ στις 13 Περιφέρειες



    ΣΧΟΛΙΑ